2777
2789
عنوان

هر کی اطلاعات درباره مسکن مهر پرند میخواد بیاد

| مشاهده متن کامل بحث + 22365 بازدید | 153 پست
کسی از خانه های مهر پرند (اتاقها - آشپزخانه و..........) عکس داره
اگه کسی اطلاعاتی داره بگه ؟؟؟؟
برای زندگی جای خوبیه ؟؟؟؟؟؟
من تو یه شهری زندگی می کنم که مرکز خرید لباس - خوراکی و .............. همه بهم نزدیک هستند و تو شهر خودمون هست اونجا چطوریه با مرکز خرید فاصله داره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
*****لطفابریدتو وبلاگم مطمئنم خوشتون میاد ****** http://mofidtypik.blogfa.com/

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ترنم خانم
فعلا مراکز خریدش محدوده خرید های روزمره مشکلی نداره
لباس و پوشاک رسمی متنوع نداره
اما یکساعت با مراکز خرید بزرگ تهران فاصله داره و میشه رفت و آمد کرد
بزرگی میگفت وقتی دعا می کنید خواسته ها برآورده میشن برای دریافت اونها به این آدرس مراجعه کنید :
-بزرگراه ایمان
-میدان جهاد
-کوچه امید
-منزل صبوری
اگه انصراف بدی باید منتظر شی یه نفر جایگزینت بشه که فکر نکنم خیلی طول بکشه چون خیلی متقاضی داره

واسه فروشم میتونی اقدام کنی اما شرایطشو نمیدونم، فکر کنم خریدار باید بعد از این قسطاشو بده
آقا امیر
ما از سه خوابش خوشمون اومد ، فکر کردیم که دیوار آشپزخونه رو برداریم اپن کنیم ، همینطور دو تا اتاق کوچیکا رو ادغام کنیم.
یه آقایی اونجا میگفت میشه ، چون دیوارا پیش ساخته ست میشه ، اما یکی از دوستانمون میگه تو این دیوارا که ما میخوایم برداریم ستون هست . نمیشه دست زد .
حالا شما اطلاعی دارید ؟ میشه تیغه ها رو دستکاری کرد یا نه ؟
مخصوصا آشپزخونه ش . آخه اون دیوار چیه وسط خونه ؟ چرا اپن نکردن ؟؟
PARAND RAFTANE 45 MIN RAHE MAN 2STAM DANESHGASH PARANDE AZ KHONE TA DANESHGA(SATARKHAN) 22 DAGHIGHE RAFT

BARGASHTANI CHON MIOGFTE AZADEGAN 1 SA2 RAHE.

KOLAN 1 PASAJAM BSHTAR NADARE AMA 2 TA GHAHVE KHONE DARE

YE RESTURAN KHB DARE YE FELAFELIAM DARE HAFT CHENARl:D
http://facenama.com/hosseinactor

نخواه باور کنم نیستی نمیشه باورش سخته

همیشه اولش خوبه همیشه آخرش سخته
دوشنبه بازار هرهفته در یک حجم وسیع برگزار میشه و خیلی از مایحتاج جزئی و کلی با قیمت مناسب عرضه میشه
لوازم اساسی زندگی و لباس های مجلسی در حد دو سه فروشگاه بیشتر نیست که میشه درصورت نیاز اونها رو از تهران یا شهریار یا رباط کریم تهیه کرد
شیرین خانم تا اونجایی که من اطلاع دارم این دیوار ستونه و نمیشه دست زد و نقطه ضعف ساختمانهای بتنی همینه اما فکر کنم اگه بر اساس تفکری که این نقشه رو تهیه کرده عمل کنید مشکل خاصی از نظر چیدمان و زیبائی پیش نمیاد از راهنمای مستقر در کیوسک نگهبانی بپرسید نحوه چیدمان مخصوص این نوع آشپزخونه ها رو میگه
بزرگی میگفت وقتی دعا می کنید خواسته ها برآورده میشن برای دریافت اونها به این آدرس مراجعه کنید :
-بزرگراه ایمان
-میدان جهاد
-کوچه امید
-منزل صبوری