2777
2789

9روز از موعدم میگذره دوروز بعد موعدم زده بود بالای 200بعد 6روز از پری دوباره تکرار کردم باز زده بالای 200گفتم یعنی چی بالای 200چرا عددش مشخص نیست گفت این ازمایش معمولی تیتر نیست که عدد دقیق بزنه گفتم شما همه مثبت هارو بالای 200میزنید یا رنج خاصی داره گفت نمیدونم اون همکارام میدونن

برای شادی روح مادرم صلوات بفرستین
بعضی از ارمایشگاها مزخرفن اینجوری دقیق نمینویسن مثبته دیگه عزیزم نگران چی هستی

من اخه در کمال ناامیدی باردار شدم وقتی عددو دیدم کلی گریه کردم که دوباره زنگ زدم گفت اگه عدد دقیق میخواید باید بیاید تیتر انجام بدین

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

درسته عزیزم بارداری  منم سر دو تا پسرم ازمایشگاه فقط میزد بالای ۲۰۰ مبارکت باشه

واقعا خدا خیرت بده خیلی نگران بودم اخه میگفتم چرا عدد تغییر نکرده

اصلا نگران نکن خودتو وقتی ازمایش بتا معمولی میدیم اگه زیر ۲۰۰ باشه عددش رو میزنن بیشتر از ۲۰۰ رو عدد نمیزنن میگن بیشتر از دویست یا بزرگتر از عدد ۲۰۰،رنج ازمایشگاه تا ۲۰۰ ولی تیتر بتا دقیقا عدد میزنه حتی ۱۰ هزار باشه

اصلا نگران نکن خودتو وقتی ازمایش بتا معمولی میدیم اگه زیر ۲۰۰ باشه عددش رو میزنن بیشتر از ۲۰۰ رو عدد ...

توروخدا مطمئن هستید یا بهم امید میدین خیلی گریه کردم 😢😢😢

توروخدا مطمئن هستید یا بهم امید میدین خیلی گریه کردم 😢😢😢

سلام عزیزم چطور باردار شد ی منم ذخیره تخمدانم کمه چیا خوردی چیکار ها کردی 

منکه باردار نمیشم ذخیره تخمدانم ۰/۹ تو رو خدا کمکم کن 

مبارک باشه عزیزم 

🥰

بارداری انشاالله بسلامتی و خوشی بگذره 

نگران نباش 

عددش فقط سن بارداری رو مشخص میکنه 

بعضی آزمایشگاه ها دقیق میزنن 

میری سونو سنش هم مشخص میشه ایشالا 🤗❤️