2777
2789
عنوان

هر کی اطلاعات درباره مسکن مهر پرند میخواد بیاد

| مشاهده متن کامل بحث + 22367 بازدید | 153 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ما ثبت نام کردیم یه سایت دادن گفتن هر 2 روز یکبار بریم کدملی و شماره شناسنامه سرپرست خانواده را بزنیم ببینیم فرمهامون تایید شده یا نه ولی من هربار می رم میزنه نام کاربری اشتباه است کسی می دونه چجوریه ؟
منم شوشو از طرف اداره ثبت نامیده
بنظرتون خوفهن
کاش می دانستم این سرنوشت راچه کسی برایم بافته ..
آن وقت به او می گفتم یقه را آنقدر تنگ بافته ای که بغضهایم را نمیتوانم فرو ببرم ..........................................................................................................................

ملیح**مامان سه قلوها**DesiSmileys.com:

شوشو میگه از 45 دقیقفه راهه اره
کاش می دانستم این سرنوشت راچه کسی برایم بافته ..
آن وقت به او می گفتم یقه را آنقدر تنگ بافته ای که بغضهایم را نمیتوانم فرو ببرم ..........................................................................................................................

ملیح**مامان سه قلوها**DesiSmileys.com:

سلام به همه ،
مرسی از اطلاعات کاملتون.
من و همسرم جمعه (11 فروردین ) رفتیم پرند.
فکر میکردیم هیچ کس نباشه اما پر از آدم بود . شاید بدون اغراق تو یه ربعی که تو هر واحد دو و سه خوابه وقت صرف کردیم بیش از 20 تا خانواده اومدن که خونه ها رو ببینن.

چند تا سوال دارم که اگه دوستان لطف کنن راهنمایی کنن یه دنیا ممنون میشم.

اول اینکه شرکت های دیگه غیر از کوزو چیا هستن؟ شرایط اونا چطوره ؟
دوم اینکه ما آخر فروردین عقد میکنیم . بعید میدونم مدارکمون به واگزاری اردیبهشت برسه ، شما فکر میکنید تا اردیبهشت تموم میشه؟
سوم اینکه واگزاری بعدی از کیه؟

میدونم سوالای زیادی پرسیدم ، ببخشید. ما خیلی ذوق داریم که اول زندگیمون قرار نیس مستاجر باشیم. واسه جور کردن پول خونه عروسیمونو 6 ماه عقب انداختیم. واسه همین میخوام همه ی تلاشمو کنم که این شانسو از دست ندم.
سلام دوست جونا عید همگی مبارک
اول جواب سوالای شیرین خانم
اولا که مبار ک باشه به سلامتی ایشالا خوشبخت بشین
توی مسکن مهر پرند فقط شرکت کوزو هست و شرکتای دیگه که خوه میسازن دیگه مسکن مهر نیستن و شرایطش فرق میکنه و قیمتاش بالاتر

فکر نکنم تموم بشه نگران تموم شدن نباش ،ولی فردای اینکه عقد کردین برید پرند پرونده تشکیل بدین و اقدام کنین که از دست نره

واگذاری های بعدیو نمیدونم از کی و چجوریه ولی فکر کنم آخر هر فصل تحویل میدن یعنی میشه سه ماه به سه ماه
دوستان مرسی از اطلاعاتتون
چند تا سوال
امکان اجاره دادنش هست؟ یا کسی که میخره باید ساکن شه اونجا؟
اقساطش چطوریه؟
اگه کسی بعد از خرید خونه ار اونجا خودش خونه دیگه ای بخره مشکلی پیش میاد؟ یا فقط قبل از خرید نباید چیزی به نام خریدار باشه؟
هنوزم تو این هیاهو، توی این بغض شبونه...من و گنجشکای خونه دیدنت عادتمونه
غزلک طبق مقررات هرکسی میخره خودش باید ساکن بشه
اما بعیده خیلی کنترل بشه معمولا خیلی ها اجاره میدن
همچنین تو شرایطش نوشته قبل از خرید نباید خونه داشته باشه به بعدش کاری ندارن
اما اگه معلوم شه که قبلا خونه داشتید میتونن مسکن مهر رو پس بگیرن
بزرگی میگفت وقتی دعا می کنید خواسته ها برآورده میشن برای دریافت اونها به این آدرس مراجعه کنید :
-بزرگراه ایمان
-میدان جهاد
-کوچه امید
-منزل صبوری