2777
2789
عنوان

اونایی که میخوان اقدام کنن...

199 بازدید | 33 پست

منتظر میشید واکسن بزنید؟

من قرار بود بزودی اقدام کنم ولی باز استرس گرفتم که باردار بشم کرونا بگیرم بچم یچی بشه یا خودم بمیرم بچه بی مادر بشه🥺

نمیدونم صبر کنم واکسن بزنم یا اقدام کنم

خواهشا پیامای تبلیغاتی یا سوالات شخصی خودتونو توی تاپیک من‌ نپرسیددددد!❌❌❌ خودتون جداگونه تاپیک بزنید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من شش ماهه اقدامم ولی حامله نشدم😰

آزمایشات چکابو دادی؟

اگ همه چی اوکیه تا یسال طبیعیه دوره اقدام

خواهشا پیامای تبلیغاتی یا سوالات شخصی خودتونو توی تاپیک من‌ نپرسیددددد!❌❌❌ خودتون جداگونه تاپیک بزنید

راستش من میخوام اقدام کنم ولی واکسن نمی نم اگر نازا بشیم چی هیچ حساب کتابی نداره این واکسن یا آب مقطر یا هزارتا عیب و ایراد دیگه دارن بعد نینی میزنم من الان تازه خوب شد کرونام

مِث یِه پُــروتون فکر کن همیشه مُثـبـت +
من🤚 دقیقا تصمیمم همینه.صبر میکنم تا واکسن 

شما بچه اولتونه؟

شوهر من گیر داده معلوم نیس کی نوبتمون بشه اقدام کنیم🥺

من شش ماهه اقدامم ولی حامله نشدم😰

حتما یه حکمتی هست 

من بهمن ماه سقط داشتم بعد ۳ سال پیگیری  خیلییی از زمین و زمان شاکی بودم.دوستم الان بارداره کرونای شدید تو آی سیو 😔

تاریخ زایمانم همین روزا بود 

تصور اینکه تو این شرایط میرفتم بیمارستان برای زایمان تنم میلرزونه 

اگه امضامو میخونی بهم لطف کن و برای سلامتی تو دلیم یه صلوات مهمونم کن 😘منم از خدا میخوام آرزوهات برات خاطره بشن 🤗
راستش من میخوام اقدام کنم ولی واکسن نمی نم اگر نازا بشیم چی هیچ حساب کتابی نداره این واکسن یا آب مقط ...

منم دقیقا هزارتا مسئله تو ذهنمه میگم بزنم نازایی نیاره

نزنم یجور نگرانی دارم

اعصابم خورده🥺

آزمایشات چکابو دادی؟ اگ همه چی اوکیه تا یسال طبیعیه دوره اقدام

نه بابا درسته میگن طبیعیه تایکسال ولی خب اگه نشکلی نباشه همون باراول ودوم میگیره،چکاب وازمایش دادم تنبلی تخمدان دارم یعنی ازمجردی میدونستم دارم متفورمین میخورم فعلا

من یه دز زدم منتظرم دز دومو بزنم بعد ایشالله اقدام میکنم

چجوری واکسن زدین؟همه دارن میزنن جز ما🥺

شما بچه اولتونه؟ شوهر من گیر داده معلوم نیس کی نوبتمون بشه اقدام کنیم🥺

نه بچه دومه 

ولی به قول مامانم یدونه بچه داشتن خیلی بهتر از دوتا بچه بی مادره 

خداروشکر واکسیناسیون داره تسریع میشه یه چند ماهم صبر کنید ضرر نداره 

اگه امضامو میخونی بهم لطف کن و برای سلامتی تو دلیم یه صلوات مهمونم کن 😘منم از خدا میخوام آرزوهات برات خاطره بشن 🤗

یکی هم منو راهنمایی کنه منم نمیدونم اقدام کنم یا اینکه منتظر واکسن بمونم بعدشم معلوم نیست نوع حدید کرونا چطوری باشه واکسن حواب بده یا ن

دلم تنگه خانه ی پدریه😭