2777
2789

خانما و آقایون عزیز یه راهنمایی می‌خوام ازتون. من سال ۹۶ ارتدونسی کردم . بعد اینکه فاصله‌هام بسته شد یک نگهدارنده متحرک داد که به مدت یکسال استفاده کنم.بعد اینکه یکسال گذشت متاسفانه دوباره بین دوتا دندون جلویی فاصله ایجاد شد. حالا یه دکتر رفتم گفت بیا مجدد ارتدونسی کنم. یه جا دیگه رفتم گفت بیا واست کامپوزیت کنم کل دندونای جلوتو بااینکه اگه میخوای فقط جایی که فاصله هست کامپوزیت میکنم همرنگ دندونات. و مجدد هم پشت دندونات سیم نگهدارنده میزارم. واقعا نمی‌دونم چکار کنم. میشه راهنمایی کنید

خستم، خیلی خسته

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۴ سال هم خیلی بود گفتم شاید از اینا که بعد ۸ ماه دکتر سیم برمیداره.یکی از آشناهام ۸ ماه دکترش ارتودنسی برداشت دوباره فاصله افتاد باز بنده خدا چقدر هزینه داد باز ۸یا ۹ ارتودنسی گذاشت ولی خوب شد