2777
2789
عنوان

اونایی که میخوان اقدام کنن...

| مشاهده متن کامل بحث + 199 بازدید | 33 پست
الاهی منم بچه اولم کم کم دارم وسوسه میشم اقدام کنم  دلم بچه میخاد  ولی از کرونا هم میتر ...

منم دقیقا

دوساله از عروسیم میگذره..

نمیدونم بازم صب کنم

خواهشا پیامای تبلیغاتی یا سوالات شخصی خودتونو توی تاپیک من‌ نپرسیددددد!❌❌❌ خودتون جداگونه تاپیک بزنید
یکی هم منو راهنمایی کنه منم نمیدونم اقدام کنم یا اینکه منتظر واکسن بمونم بعدشم معلوم نیست نوع حدید ک ...

دقیقا سوال منم هس🥺

خواهشا پیامای تبلیغاتی یا سوالات شخصی خودتونو توی تاپیک من‌ نپرسیددددد!❌❌❌ خودتون جداگونه تاپیک بزنید

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الاهی منم بچه اولم کم کم دارم وسوسه میشم اقدام کنم  دلم بچه میخاد  ولی از کرونا هم میتر ...

منم دقیقا همینطور 4ونیم ازدواج کردم میخواستم اقدام کنم کرونا شد بهتر نشد هیچ بدتر هم شد دیگه تصمیم گرفتم اقدام کنم

مِث یِه پُــروتون فکر کن همیشه مُثـبـت +
نه بچه دومه  ولی به قول مامانم یدونه بچه داشتن خیلی بهتر از دوتا بچه بی مادره  خداروشکر ...

منم همینو میگم شوهرم گوش نمیده اونو چه کنم خواهر😭

حتما یه حکمتی هست  من بهمن ماه سقط داشتم بعد ۳ سال پیگیری  خیلییی از زمین و زمان شاکی بود ...

بله گلم واقعا تاکروناهست اوردن بچه اشتباهه یکی روبیاریم تودنیایی که معلوم نیس چحوری میشه اصلا خودمون زنده میمونیم یانه،منم چون ازمجردی میدونستم پلی کیستیکم و تنبلی دارم اصلا میشگیری نکردم  اگه نیدونستم سالمم وزودبچه دارمیشم توکرونااصلا اقدام نمیکردم ،ایشالله دامن شماهم به وقتش سبزمیشه ویه بچه سااالم و صالح خدا تصیبت کنه 

منم دقیقا همینطور 4ونیم ازدواج کردم میخواستم اقدام کنم کرونا شد بهتر نشد هیچ بدتر هم شد دیگه تصمیم گ ...

ان شا الله خیره

تعدادی که تو بارداری کرونا میگیرن درصدش خیلی کمه

توکل بر خدا عزیزم

منم دقیقا همینطور 4ونیم ازدواج کردم میخواستم اقدام کنم کرونا شد بهتر نشد هیچ بدتر هم شد دیگه تصمیم گ ...

من هنوز آزمایش اینا ندادم

نمیدونم اقدام کار درستیه یا نه 

شوهرمم میگم بچه میگه انشالله 

در همین حد😶

خداروشکر 
من هنوز آزمایش اینا ندادم نمیدونم اقدام کار درستیه یا نه  شوهرمم میگم بچه میگه انشالله  ...

قبل اقدام چکاب برو حتما پیش دکتر زنان خودش آزمایش و سونوی لازمو میده

ان شا الله خیره تعدادی که تو بارداری کرونا میگیرن درصدش خیلی کمه توکل بر خدا عزیزم

ان شاء الله هممون بارداری بی‌خطر داشته باشیم و زود باردارشیم و بچه ی سالم بیاد بغلمون

مِث یِه پُــروتون فکر کن همیشه مُثـبـت +
ان شاء الله هممون بارداری بی‌خطر داشته باشیم و زود باردارشیم و بچه ی سالم بیاد بغلمون

👌🏻♥️🌸

کارمندم عزیزم از طرف اداره معرفیمون کردن برا واکسن ایشالله همه بزنن.همسر منم نزده

ان شا الله گلم🌸

منم همینو میگم شوهرم گوش نمیده اونو چه کنم خواهر😭

هیچی عزیزم مجابش کن 

نشد یجوری تظاهر کن مثلا نمیگیره.تو این مدت قرص بخور 

به هر حال خطرناکه اتفاقی بیفته تمام بدبختیاش مال ماست این مرد ها که هیچیشون نمیشه 

اگه امضامو میخونی بهم لطف کن و برای سلامتی تو دلیم یه صلوات مهمونم کن 😘منم از خدا میخوام آرزوهات برات خاطره بشن 🤗