باران_آبی مدیر عضویت: 1400/05/13 تعداد پست: 10361 عنوان اونایی که میخوان اقدام کنن... | مشاهده متن کامل بحث + 199 بازدید | 33 پست منتظر میشید واکسن بزنید؟من قرار بود بزودی اقدام کنم ولی باز استرس گرفتم که باردار بشم کرونا بگیرم بچم یچی بشه یا خودم بمیرم بچه بی مادر بشه🥺نمیدونم صبر کنم واکسن بزنم یا اقدام کنم خواهشا پیامای تبلیغاتی یا سوالات شخصی خودتونو توی تاپیک من نپرسیددددد!❌❌❌ خودتون جداگونه تاپیک بزنید 1400/05/27 | 15:33 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
باران_آبی مدیر استارتر عضویت: 1400/05/13 تعداد پست: 10361 الاهی منم بچه اولم کم کم دارم وسوسه میشم اقدام کنم دلم بچه میخاد ولی از کرونا هم میتر ... منم دقیقادوساله از عروسیم میگذره..نمیدونم بازم صب کنم خواهشا پیامای تبلیغاتی یا سوالات شخصی خودتونو توی تاپیک من نپرسیددددد!❌❌❌ خودتون جداگونه تاپیک بزنید
باران_آبی مدیر استارتر عضویت: 1400/05/13 تعداد پست: 10361 یکی هم منو راهنمایی کنه منم نمیدونم اقدام کنم یا اینکه منتظر واکسن بمونم بعدشم معلوم نیست نوع حدید ک ... دقیقا سوال منم هس🥺 خواهشا پیامای تبلیغاتی یا سوالات شخصی خودتونو توی تاپیک من نپرسیددددد!❌❌❌ خودتون جداگونه تاپیک بزنید
zeynabkhanooom عضویت: 1398/07/22 تعداد پست: 5317 الاهی منم بچه اولم کم کم دارم وسوسه میشم اقدام کنم دلم بچه میخاد ولی از کرونا هم میتر ... منم دقیقا همینطور 4ونیم ازدواج کردم میخواستم اقدام کنم کرونا شد بهتر نشد هیچ بدتر هم شد دیگه تصمیم گرفتم اقدام کنم مِث یِه پُــروتون فکر کن همیشه مُثـبـت +
golenazzzzz عضویت: 1398/10/29 تعداد پست: 6950 منم دقیقا دوساله از عروسیم میگذره.. نمیدونم بازم صب کنم منم موندم چیکار کنم خداروشکر
باران_آبی مدیر استارتر عضویت: 1400/05/13 تعداد پست: 10361 نه بچه دومه ولی به قول مامانم یدونه بچه داشتن خیلی بهتر از دوتا بچه بی مادره خداروشکر ... منم همینو میگم شوهرم گوش نمیده اونو چه کنم خواهر😭 خواهشا پیامای تبلیغاتی یا سوالات شخصی خودتونو توی تاپیک من نپرسیددددد!❌❌❌ خودتون جداگونه تاپیک بزنید
پیتزا71 عضویت: 1398/10/09 تعداد پست: 1761 حتما یه حکمتی هست من بهمن ماه سقط داشتم بعد ۳ سال پیگیری خیلییی از زمین و زمان شاکی بود ... بله گلم واقعا تاکروناهست اوردن بچه اشتباهه یکی روبیاریم تودنیایی که معلوم نیس چحوری میشه اصلا خودمون زنده میمونیم یانه،منم چون ازمجردی میدونستم پلی کیستیکم و تنبلی دارم اصلا میشگیری نکردم اگه نیدونستم سالمم وزودبچه دارمیشم توکرونااصلا اقدام نمیکردم ،ایشالله دامن شماهم به وقتش سبزمیشه ویه بچه سااالم و صالح خدا تصیبت کنه
باران_آبی مدیر استارتر عضویت: 1400/05/13 تعداد پست: 10361 منم دقیقا همینطور 4ونیم ازدواج کردم میخواستم اقدام کنم کرونا شد بهتر نشد هیچ بدتر هم شد دیگه تصمیم گ ... ان شا الله خیرهتعدادی که تو بارداری کرونا میگیرن درصدش خیلی کمهتوکل بر خدا عزیزم خواهشا پیامای تبلیغاتی یا سوالات شخصی خودتونو توی تاپیک من نپرسیددددد!❌❌❌ خودتون جداگونه تاپیک بزنید
golenazzzzz عضویت: 1398/10/29 تعداد پست: 6950 منم دقیقا همینطور 4ونیم ازدواج کردم میخواستم اقدام کنم کرونا شد بهتر نشد هیچ بدتر هم شد دیگه تصمیم گ ... من هنوز آزمایش اینا ندادمنمیدونم اقدام کار درستیه یا نه شوهرمم میگم بچه میگه انشالله در همین حد😶 خداروشکر
باران_آبی مدیر استارتر عضویت: 1400/05/13 تعداد پست: 10361 من هنوز آزمایش اینا ندادم نمیدونم اقدام کار درستیه یا نه شوهرمم میگم بچه میگه انشالله ... قبل اقدام چکاب برو حتما پیش دکتر زنان خودش آزمایش و سونوی لازمو میده خواهشا پیامای تبلیغاتی یا سوالات شخصی خودتونو توی تاپیک من نپرسیددددد!❌❌❌ خودتون جداگونه تاپیک بزنید
zeynabkhanooom عضویت: 1398/07/22 تعداد پست: 5317 ان شا الله خیره تعدادی که تو بارداری کرونا میگیرن درصدش خیلی کمه توکل بر خدا عزیزم ان شاء الله هممون بارداری بیخطر داشته باشیم و زود باردارشیم و بچه ی سالم بیاد بغلمون مِث یِه پُــروتون فکر کن همیشه مُثـبـت +
باران_آبی مدیر استارتر عضویت: 1400/05/13 تعداد پست: 10361 ان شاء الله هممون بارداری بیخطر داشته باشیم و زود باردارشیم و بچه ی سالم بیاد بغلمون 👌🏻♥️🌸 خواهشا پیامای تبلیغاتی یا سوالات شخصی خودتونو توی تاپیک من نپرسیددددد!❌❌❌ خودتون جداگونه تاپیک بزنید
فرمیسک64 عضویت: 1398/05/19 تعداد پست: 2489 چجوری واکسن زدین؟همه دارن میزنن جز ما🥺 کارمندم عزیزم از طرف اداره معرفیمون کردن برا واکسنایشالله همه بزنن.همسر منم نزده
golenazzzzz عضویت: 1398/10/29 تعداد پست: 6950 قبل اقدام چکاب برو حتما پیش دکتر زنان خودش آزمایش و سونوی لازمو میده آره میرم انشالله تا عید دست به کار میشم خداروشکر
باران_آبی مدیر استارتر عضویت: 1400/05/13 تعداد پست: 10361 کارمندم عزیزم از طرف اداره معرفیمون کردن برا واکسن ایشالله همه بزنن.همسر منم نزده ان شا الله گلم🌸 خواهشا پیامای تبلیغاتی یا سوالات شخصی خودتونو توی تاپیک من نپرسیددددد!❌❌❌ خودتون جداگونه تاپیک بزنید
masoumeh73 عضویت: 1399/10/10 تعداد پست: 4172 منم همینو میگم شوهرم گوش نمیده اونو چه کنم خواهر😭 هیچی عزیزم مجابش کن نشد یجوری تظاهر کن مثلا نمیگیره.تو این مدت قرص بخور به هر حال خطرناکه اتفاقی بیفته تمام بدبختیاش مال ماست این مرد ها که هیچیشون نمیشه اگه امضامو میخونی بهم لطف کن و برای سلامتی تو دلیم یه صلوات مهمونم کن 😘منم از خدا میخوام آرزوهات برات خاطره بشن 🤗