2777
2789

با احترام به تمام حس شیشمیای عزیز حس شیشمیای این سایت تمامن الکیه من رو چند نفر امتحان کردم ۳ هفته پیش قل دومم تو سونو دیده نمیشد و این حس شیشمیا تمامن حدس میزدن یدونه است و پسره ولی در سونو چند روز پیشم که سه بعدی بود جنین دو قلو بود و دختر حتی فالگیرام میگفتن یکیه ولی چرا دوتا بود این چیزا چرته 

تیکرم به وقت مرخص شدن پسرامه 💔بله من یک جفت دوقلو دختر دارم وقتی دوقلو هام ۲ ماه بودن بازم باردار شدم اونم دوقلو خداخواسته بود قصدم سقط بود اما الان عاشق پسرامم پسرام ۱۳ خرداد ۱۴۰۱ ۲۵ هفته و ۴ روز به دنیا اومدن میشه برای سلامتی هر ۴ تاشون صلوات بفرستین ممنونتونم به امید روزی که پسرامم ببرم خونه و هر۴ تا بچمو صحیح و سالم بزرگ کنم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

با احترام به تمام حس شیشمیای عزیز حس شیشمیای این سایت تمامن الکیه من رو چند نفر امتحان کردم ۳ هفته پ ...

عزیزم میدونم ولی خیلی بی تابم نیاز دارم کلمات ارام بخش بشنوم💔

میشه یه صلوات بفرستی برام اونی ک عاشقشم عاشقم باشه🥺💔
عزیزم میدونم ولی خیلی بی تابم نیاز دارم کلمات ارام بخش بشنوم💔

انشالله خدا به دلت آرامش بده 

تیکرم به وقت مرخص شدن پسرامه 💔بله من یک جفت دوقلو دختر دارم وقتی دوقلو هام ۲ ماه بودن بازم باردار شدم اونم دوقلو خداخواسته بود قصدم سقط بود اما الان عاشق پسرامم پسرام ۱۳ خرداد ۱۴۰۱ ۲۵ هفته و ۴ روز به دنیا اومدن میشه برای سلامتی هر ۴ تاشون صلوات بفرستین ممنونتونم به امید روزی که پسرامم ببرم خونه و هر۴ تا بچمو صحیح و سالم بزرگ کنم 

ولی اگه بیان چیزی بگن بدتر بشه چی میدونی چقدر تو این دو هفته من گریه کردم ولی گریه هام الکی بودن توسل کن به امامای معصوم توسل کن به خدا به هرکی که اعتقاد داری بهش انشالله دلت آروم میگیره 

برا امضات صلوات فرستادم🥺🌸

مرسی عزیزم منم برا ارامش قلب مهربونت میفرستم

ولی اگه بیان چیزی بگن بدتر بشه چی میدونی چقدر تو این دو هفته من گریه کردم ولی گریه هام الکی بودن توس ...

توسل کردم انقد ذکر میکنم تا دهنم خشک میشه 💔ارامش ندارم بی تابم 

میشه یه صلوات بفرستی برام اونی ک عاشقشم عاشقم باشه🥺💔