بهاران۷ مدیر استارتر عضویت: 1399/04/31 تعداد پست: 1727 عنوان در رابطه با عبادات و مناجات لطفا تشریف میارید 77 بازدید | 15 پست سلام دوستان عزیزتوو این شب ها خیلی ازتون التماس دعا دارملطفا برای رو به راه شدن کارهام و برگشتن نور ایمان به قلبم دعا کنیدوهرکسی کامنت گذاشت متقابلا براش صلوات میفرستمدوستان مشکلم رو در پست بعدی میذارم لطف میکنید برای گشایش در کارهام صلوات بفرستید و دعا کنید. سپاس فراوان 1400/05/26 | 21:42 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
بهاران۷ مدیر استارتر عضویت: 1399/04/31 تعداد پست: 1727 دوستان علاوه بر مشکلات مادی (منظورم پولی نیست) از لحاظ شغل که بهم ریخته شده وضعیت و ...یه مشکل معنوی پیدا کردم که ناراحتم کرده لطف میکنید برای گشایش در کارهام صلوات بفرستید و دعا کنید. سپاس فراوان
بهاران۷ مدیر استارتر عضویت: 1399/04/31 تعداد پست: 1727 قبلا خیلی اهل نماز و دعا و خواندن قرآن بودمالان مدتی هست خیلی دور شدم از معنویاتواین باعث عذاب وجدانم شده لطف میکنید برای گشایش در کارهام صلوات بفرستید و دعا کنید. سپاس فراوان
بهاران۷ مدیر استارتر عضویت: 1399/04/31 تعداد پست: 1727 کسی راه حلی داره ؟یا میدونه به چه علت از نماز و دعا دور شدم؟ لطف میکنید برای گشایش در کارهام صلوات بفرستید و دعا کنید. سپاس فراوان
بهاران۷ مدیر استارتر عضویت: 1399/04/31 تعداد پست: 1727 دوستان کسی هست؟ لطف میکنید برای گشایش در کارهام صلوات بفرستید و دعا کنید. سپاس فراوان
پرستو۲۰۶۱ عضویت: 1398/05/18 تعداد پست: 3967 قبلا خیلی اهل نماز و دعا و خواندن قرآن بودم الان مدتی هست خیلی دور شدم از معنویات و این باعث عذاب ... دقیقا منم تازگی ها مثل شما شدم
بهاران۷ مدیر استارتر عضویت: 1399/04/31 تعداد پست: 1727 کلا در زندگی واقعی هم همه ازم دور شدند!خلاصه دلم میخواد نماز سروقت بخونم نمیشه!دوست دارم مثل سالهای قبل زیارت عاشورا و کلی دعا و قرآن بخونم اما نمیشه؟! لطف میکنید برای گشایش در کارهام صلوات بفرستید و دعا کنید. سپاس فراوان
بهاران۷ مدیر استارتر عضویت: 1399/04/31 تعداد پست: 1727 خیلی دلم گرفته ستواقعا نمیدونم چیکار کنملطف میکنید راهنمایی و صحبتی بفرمایید لطف میکنید برای گشایش در کارهام صلوات بفرستید و دعا کنید. سپاس فراوان
جیسویا عضویت: 1400/05/07 تعداد پست: 3734 منم انقدر صدا کردم و جواب نگرفتم بقراان دارم بی ایمان میشم😔😔😔😔😔😔😔😔😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭 چه گویم که خود ناگفته بهتر میداند💜✨️ یا اباالفضل العباس🤍
فاطماه عضویت: 1400/05/25 تعداد پست: 795 عزیزم سلام من مدتی ازخدادورشده بودم لطف خداباعث شده جوری برگشتم به سمت نماز و دعا که خودمم باورم نمیشه کلی صلوات میفرستم دعامیخونمی نگاه به تامیکام بندازی متوحه نیشی تعریف تیست فقط میخوام بگم خودت باید بخوای لمشب زیارت عاشوراخوندم شمارودعامیکنم.مواظب قلبت باش😍💖🤲🏻
فاطماه عضویت: 1400/05/25 تعداد پست: 795 دقیقا منم تازگی ها مثل شما شدم عزیزم سلام من مدتی ازخدادورشده بودم لطف خداباعث شده جوری برگشتم به سمت نماز و دعا که خودمم باورم نمیشه کلی صلوات میفرستم دعامیخونمی نگاه به تامیکام بندازی متوحه نیشی تعریف تیست فقط میخوام بگم خودت باید بخوای لمشب زیارت عاشوراخوندم شمارودعامیکنم.مواظب قلبت باش😍💖🤲🏻
بهاران۷ مدیر استارتر عضویت: 1399/04/31 تعداد پست: 1727 عزیزم سلام من مدتی ازخدادورشده بودم لطف خداباعث شده جوری برگشتم به سمت نماز و دعا که خودمم باورم نمی ... حتما تاپیکهاتون رو میخونم خیلی التماس دعا دارم لطف میکنید برای گشایش در کارهام صلوات بفرستید و دعا کنید. سپاس فراوان
فاطماه عضویت: 1400/05/25 تعداد پست: 795 حتما تاپیکهاتون رو میخونم خیلی التماس دعا دارم شماهم منوازدعاتون بی نصیب نکنیددعاکن تودرس و زندگیم موفق شم خانوم قشنگهرچند ک خدای خوبمون ازقلب ی مورچه باخبره نیاز تیست ب زبون بیاریم خواستمونو ک😍💖دعات میکنم عزیزم
پرستو۲۰۶۱ عضویت: 1398/05/18 تعداد پست: 3967 عزیزم سلام من مدتی ازخدادورشده بودم لطف خداباعث شده جوری برگشتم به سمت نماز و دعا که خودمم باورم نمی ... برام دعا کن مهربونم-اسمم هاجر میری هست،،إن شاءألله نماز صبح حتما بلند میشم
فاطماه عضویت: 1400/05/25 تعداد پست: 795 برام دعا کن مهربونم-اسمم هاجر میری هست،،إن شاءألله نماز صبح حتما بلند میشم 😍♥️ب روی چشم