2777
2789
عنوان

به نظره شما پسرها و مردها هم عاشق میشن؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1795 بازدید | 121 پست
در هر صورت ببخشید در تاپیکت بودم .امیدوارم از من نرنجی . واقعا اجباری نیست ما با نظرات هم موافق باش ...

عزیزم ممنون مشکلی نیست گلم🥰😍

پسر عزیزم... اگر تمام گوشه های جهان را هم بگردی تنها جگر گوشه ام تویی♡                              چنان دورت میگردم که هیچکس در دنیا به این زیبایی جهانگردی را تجربه نکرده است☆
وا یعنی همه اینارو دیدی 😅😂 خب چرا دیدی اگه انقدر ازش بدت میاد والا اینایی که گفتی رو من هیچکدومش ر ...

چند سال پیش دوستم چندتا از کلیپاشو بهم نشون داد تو ذهنم مونده  انقد که کارای احمقانه میکرد  براش عجیب بود به منم نشون داد منم نمیدونستم کیه و چی میخواد بگه دیدم دو سه تاشو(که اشتباه کردم) .....

هرکی گوشی دستش بگیره ممکنه اتفاقی هم که شده کلیپاشو ببینه چیز عجیبی نیست تو فضای مجازی بعد از اون هیچ وقت پیگیرش نبودم و ندیدم توضیحات کامل بود؟؟؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.