2777
2789
عنوان

به نظره شما پسرها و مردها هم عاشق میشن؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1800 بازدید | 121 پست
بچه بودم دیگه 18 ساله م بود دختر ندیده و چشم و گوش بسته الان 40 سالمه - خب خیلی فرق کردم .

امیدوارم بهترین دختر نصیبتون بشه و خوشبخت بشید😊

پسر عزیزم... اگر تمام گوشه های جهان را هم بگردی تنها جگر گوشه ام تویی♡                              چنان دورت میگردم که هیچکس در دنیا به این زیبایی جهانگردی را تجربه نکرده است☆

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ممنون از دعای خوبتون خدا خیرتون بده .

🙏🙏🙏🙏

پسر عزیزم... اگر تمام گوشه های جهان را هم بگردی تنها جگر گوشه ام تویی♡                              چنان دورت میگردم که هیچکس در دنیا به این زیبایی جهانگردی را تجربه نکرده است☆
بله از اول متوجه شدم چی گفتید منم گفتم یک مرد عاشق هم میتونه تنوع طلب باشه. لطفا یه سرچ بزنید صیغه ...

خب همون حقیقت را که میگم اکثر خانمها متوجه نشدن .اسیر و عاشق .

نه فقط عاشق .

عیبی نداره متوجهش نشین .من اصراری ندارم .مهم اینه خودم تو زندگیم جواب داده بهم .

شما هم با اعتقاد و عقیده خودتون زندگی کنین .

موفق باشین 

دانی از زندگی چه میخواهم ....من تو باشم، تو، پای تا سر تو...زندگی گر هزار باره بود...بار دیگر تو، بار دیگر تو...

من بیشتر نظرات مردهارو خوندم طرف عاشق همسرش بوده ولی بازم با چند زن رابطه داشته 

گفتگو با شما را دوست نداشتم .شما پیش فرض های ذهنی تون باعث میشه نشه باهاتون به گفتکوی دو طرفه رسید ...

مثلا میگم تنوع طلب .ذهنت میره سمت مرد عاشق تنوع طلب .چون ذهنت درگیر پیش فرض های ذهنی است ....

من برم از تاپیکت .خداحافظ 

دانی از زندگی چه میخواهم ....من تو باشم، تو، پای تا سر تو...زندگی گر هزار باره بود...بار دیگر تو، بار دیگر تو...

چرا عزیزم؟

چون من هیچوقت نتونسم دوسشداشنه باشم.هرکاری کرد من ی ذره هم بش حسی نداشم.بااینک میدونسم باهاش ب مشکلی نمی‌خورم اما حس عاطفی اصن نبود 

من باور دارم در هر زمان و مکانی در بهترین شرایط درکنار بهترین افراد هستم💟
خب همون حقیقت را که میگم اکثر خانمها متوجه نشدن .اسیر و عاشق . نه فقط عاشق . عیبی نداره متوجهش نشی ...

خب شما جواب گرفتید زنانگی کردید؟

میشه چند تا از این زنانگیتون رو مثال بزنید ممنون میشم

گفتگو با شما را دوست نداشتم .شما پیش فرض های ذهنی تون باعث میشه نشه باهاتون به گفتکوی دو طرفه رسید . ...

شما هم زیادی به نظراتتون پا فشاری میکنی و میخوای یه جوری نظراتت رو به طرف مقابل تحمیل کنی عزیزم و یه جورایی به طرف مقابلت میرسونی من بیشتر از تو میدونم و میفهمم بای....🖐✋

شما هم زیادی به نظراتتون پا فشاری میکنی و میخوای یه جوری نظراتت رو به طرف مقابل تحمیل کنی عزیز ...

عزیزم از اسم پروفایلت معلومه خود بزرگ بینی داری

شما هم زیادی به نظراتتون پا فشاری میکنی و میخوای یه جوری نظراتت رو به طرف مقابل تحمیل کنی عزیز ...

در این زمینه زیاد میدونم.چون نتیجه گرفتم و زنان زیادی را هم دعوت کردم بهش و اونا هم نتیجه گرفتن .

ولی شما مثلا اگه بخوای شیعه و یا سنی را به اثبات برسونی ،اول باید از تعصبت روی هر دو بیای بیرون تا به خقیقت برسی...

من ادعایی ندارم .شما روش تون لابد جواب داده بهتون .ادامه بدین .موفق باشین 🤗🌷

عزیزم از اسم پروفایلت معلومه خود بزرگ بینی داری

😁

من توهین نکردم بهت .ولی تو بحث توهین هم شنیدم .من فقط گفتم گفتگو باهات را دوست ندارم .

همین رفتارها را در زنان نقد دارم .نمیتونن تو گفتگو فایل باز نکنن و مرد و زن مقابل شون را به بدترین حالت میرسونن .

ب حرف نگاه نکن تو رو خدا بیین تو عمل چطوره عزیزم تا نیاد خواستگاری نمیشه مطمئن شد بخدا خوبی ات میخو ...

زنگ میزنن برا خواستگاری 

یک ساله که همش زنگ میزنن من فعلا نمیخام 

آره دخترای عشق ازدواج رو ب بهونه ازدواج گول میزنن و همه کار میکنن 

ولی برای ما برعکسه من عاشق دوستیم 

اون عشق ازدواج همش میگه ازدواج کنیم اون همش میگه تکلیف منو مشخص کن بگو میخوای ازدواج کنی یا ن 

بعضی وقتا فکر میکنم برعکسه دخترایی ک عشق ازدواج هرکس میاد سمتشون برا دوستیه 

من ک از ازدواج متنفرم هرکس میاد سمتم میخواد ازدواج کنیم

در هر صورت ببخشید در تاپیکت بودم .امیدوارم از من نرنجی .

واقعا اجباری نیست ما با نظرات هم موافق باشیم .منم نظراتم را در تاپیک هام نوشتم .لزومی نداره اینجا بهت تحمیلش کنم .هر طور صلاح میدونین و از زندگی تون رضایت دارید باشین .🌷

خب شما جواب گرفتید زنانگی کردید؟ میشه چند تا از این زنانگیتون رو مثال بزنید ممنون میشم

نوشتم تو تاپیک هام ...

اتفاقا من یک دختر خجالتی و مهر طلب و بسیار رنجیده بودم .اسم دخترگرانبها زمانی به وجود اومد که گرانبها بودن خودم و زن بودنم را کشف کردم .سلول به سلولم رو  دوست دارم . گرانبها هستم چون خودم را شناختم و کارهای بزرگی برای خودم همسرم و اطرافیانم کردم 🥰