و من بخشیدمش اومدم خونم بازم خیانت کرد بارها همینحوری تکرارکرد ومنم تو خونه افسرده شدم اخرش منم خیانت کردم ولی نه جنسی تو سایت چت کردم اومد چتامو گرفت کتکم زد ومن اصلا ناراحت چتام نبودم چون کمره منو شکسته بود پولش که زیاد شد خیانت کرد وقتی با زنه گرفتمش داد میزد زنمه منو بیجاره کرد حالا بعده هزاران داستان اومدم خونه بابامم و دارم تا ۶ روز طلاق میگیرم کلا دارم تموم میکنم و میخوام بعده طلاقم سیغه بشم با کسی که تنهاست زنشو طلاق داده
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
منی که اینو بهت میگم بارها تو خونه خودم بهم خیانت کرد با زنایی که ۱۰و ۱۵سال ازم بزرگترن و بیریخت و نبخشیدمش موندم به خاطر بچه هام اما اون نمیدونه که من از همه چیز خبر دارم
چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...