2777
2789
عنوان

شوهرم بعده بیست سال خیانت جنسی کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 6433 بازدید | 56 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اون کثافت کاری میکنه توام باید باید بکنی چرا نمیخوای مثل ادم زندگی کنی جدا شو ازدواج کن

خب دارم جدا میشم تا چند روز من کثافت نیستم تا حالا کاره زشتم انجام ندادم

شوهرت رو بهانه نکن برای اینکه میخوای مثله اون بشی

شما که خبر ندارین چرا اینو میگین من ۱۵ سالم بود زنش شدم بیست سال زندگی کردم من نخوردم من نپوشیدم من نگشتم همش قناعت کردم که اخرش پولش زیاد بشه خیانت کنه نگو که خدا سرت میاره 

خب دارم جدا میشم تا چند روز من کثافت نیستم تا حالا کاره زشتم انجام ندادم

دور از جونت خدا نکنه کثافت باشی اما آرش یک زن خیلی بالاتر از این حرفاست چرا شیعه میشی دوباره ازدواج کن اینجور ابرویه خودتو می‌بری گلم بزار شوهرت خوشبختی تو ببینه ن اینکه خودتو اینقدر بیاری پایین ک بخوای شیعه بشی 

شما که خبر ندارین چرا اینو میگین من ۱۵ سالم بود زنش شدم بیست سال زندگی کردم من نخوردم من نپوشیدم من ...

تو تن منو لرزوندی ....

وائ خدا تو این ده سال ما با خون دل و چنگ و دندون از کجا له کجا رسیدیم خدا عاقبت هممونو بخیر کنه

بعدش به خودت زمان بده برای خودت زندگی کن هدف داشته باش الان عصبی و ناراحتی عجله تصمیم نگیر کاری نکن بدتر پشمیون بشی ، صیغه بشی هم شوهرت ناراحت نمیکنه شاید حتی خوشحالش هم کرد

انقد فیلمای دری وری جم تی وی دیدین مغزهاتون پوک شده

انقد مگه میشه آدم بچه باشه؟ که گناه یه خوک بیشرف هوسبار رو تکرار کنه عینا، بعد بگه هیچ حس بدی ندارم چون بهم خیانت شده منم خیانت میکنم؟؟؟

بکم فکر نمیکنین با خودتون؟ مگه بچه بازیه؟ تو دفتر منو خط خطی کردی منم دفتر تورو خط خطی میکنم!!!😐

با اون خیانت، تو به شوهرت آسیب نزدی، به روح خودت آسیب زدی بیچاره 😕 همونطوری ک شوهرت، بلایی که سر روح خودش اوورد با اون خیانتها، اصلا دربرابر اذیتی ک تو میشدی از کاراش قابل مقایسه نیست

وای از جهل😕😕😕

!WTF : Wow That's Fantastic