2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مامانم میگه روم نمیشه برم دیوونم کرد هی میگه با ۲۰ ۳۰ تومن بریم

نههه‌ برین 

یارو پا میشه با پونصد تومن میره می‌خره 

تا اونموقع پولت بی ارزش میشه 

شوهرم چند ماه پیشم‌ خرید کرده بود سه چهار تومن اومده روش

منم کهزاد میخرم چقدر گرون حساب کرده بهت من طلا ۱۱۰۸۰ بود یه گرمی رو ۱۱۱۸۰ خریدم امروز که طلا ۱۰۵۰۰ ب ...

اینجا طلا فروشا حداقل هفت درصد سود رو میگیرن رو هر گرم

یعنی من طلا فروشی های دیگه رفتم بیشتر میگرفتن

تا الان تو اینجا ندیدم کسی صد یا دویست تومن بیشتر از تابلو بفروشه به مشتری

در من زنی آهسته و پیوسته میگرید.
نههه‌ برین یارو پا میشه با پونصد تومن میره می‌خره تا اونموقع پولت بی ارزش میشه شوهرم چند ماه پیشم‌ خ ...

دقیقا من از پارسال خورد خورد ۸ گرم پارسیان خریدم جمع میکنم زیاد که شد میدم یه طلای گنده میخرم

نههه‌ برین یارو پا میشه با پونصد تومن میره می‌خره تا اونموقع پولت بی ارزش میشه شوهرم چند ماه پیشم‌ خ ...

اره بابا مثلا به من تو روز تولدم شرکت ۵۰سوت کادو داد یعنی رسمشونه

دقیقا من از پارسال خورد خورد ۸ گرم پارسیان خریدم جمع میکنم زیاد که شد میدم یه طلای گنده میخرم

منم الان چند ماهه شروع کردم هر ماه کوچولو‌کوچولو میخرم الان شد پنج گرم

خب دیگه ماشین هم لازم میشه من هم پول ۱۲۰ گرم طلا رو دادم پراید سال ۸۷

مرسی امیدوارم شدم

الان میخواییم ماشین بخریم وپرایدمونو عوض کنیم

توروخدا بگو تیبا1خوبه یا ساینا

وچه تقدیرها به تدبیرها خندیدند🥺💔😔

مرسی امیدوارم شدمالان میخواییم ماشین بخریم وپرایدمونو عوض کنیمتوروخدا بگو تیبا1خوبه یا ساینا

ساینا ماشین خوبیه هم از نظر فنی و هم ظاهر و هم جاداره و خوش فروش هم هست من اون پراید مدل ۸۵ رو هنوز دارم و با هیچ ماشینی عوضش نمی کنم

کاربر آقا 

پارسیان خوبه.

فقط سعی کن وکیوم اصفهان و یزد باشه.

یا  اینکه هر شهری چند تا سکه فروشی معتبر داره تو شهر خودت اونا رو پیدا کن

یا رب تو چنان کن که پریشان نشوم/ محتاج برادران و خویشان نشوم/ بی منت خلق خود مرا روزی ده/ تا از در تو بر در ایشان نشوم