2777
2789
عنوان

شوهرم بعده بیست سال خیانت جنسی کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 6430 بازدید | 56 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره میدونم 

والا تو که پیش پیش طرفت هم انتخاب کردی انگار

میدونم سختی کشیدی ولی باور کن اشتباهه بعد طلاق بخوای سریع صیغه بشق

یه مدت به خودت زمان بده مگه حتما باید یه مرد تو رندگیت باشه؟

یه مدت بذار روح و روانت آرامش داشته باشه

حجاب یعنی خیابان ادامه اتاق خواب نیست!!!بلکه جای کار و تلاش و ترقی جامعه است
میدونی چیه شما که نمیدونین قضاوت الکی نکنین من یکسال که بهم خیانت کرده من بعده خیانتش حتی رفتم جلو د ...

من قضاوتی نکردم طبق گفته های خودتون برام عجیب بود حرفاتون 

‌‌‌خدایا ما رو تو خیلی حساب کردیم❤
اره میدونم 

حقوق مالی ات چی میشه ؟

چرا میخوای بعد طلاق صیغه بشی میخوای ضربه عاطفی بخوری دوباره ؟اون طرف میاد فقط سو استفاده جنسی میکنه اگر زرنگ باشی پول بهش ندی بعدم بلاک میشی تنها هستی همدم نداری ولی به آغوش گرگ پناه نبر .صد رحمت به گرگ ...برو پیش یک مشاوره خانم خوب و مجرب 

کدوم شهری؟

من قضاوتی نکردم طبق گفته های خودتون برام عجیب بود حرفاتون 

وقتی دارین یه حرفو به یکی بند میکنین اول ببینین خودتون جاش بودین چیکار میکردین از۱۵ سالگی زن یه اشغال بشی بیست سال زندکی کنی هرشبم بیاد بگه دوست داره یهو که پولش زیاد شد بره دنبال هر چی هرزه است بعداشم بگه من مردم قانون گفتع هر مرد جهارتا زن 

حقوق مالی ات چی میشه ؟ چرا میخوای بعد طلاق صیغه بشی میخوای ضربه عاطفی بخوری دوباره ؟اون طرف میاد فق ...

نمیخوام که سیغه بلندمدت بشم بهش گفتم حواسم هست نمیزارم دیکه کسی بیاد اقا بالا سرم بشه 

حالا منم بعده یک سال که هنوز جواب خینتاشو ندادم دارم بعد طلاقم سیغه میشم  

شخصیت خودتو بالا ببر  ک حسرتتو بخوره خدا هم کمکت میکنه اگه منش ورفتار اون آشغال خوبه ک میخای مثل اون بشی  چرا میخای طلاق بگیری چرا ازش زده شدی مردم واطرافیانم همینجور از چشمشون میفتی