و من بخشیدمش اومدم خونم بازم خیانت کرد بارها همینحوری تکرارکرد ومنم تو خونه افسرده شدم اخرش منم خیانت کردم ولی نه جنسی تو سایت چت کردم اومد چتامو گرفت کتکم زد ومن اصلا ناراحت چتام نبودم چون کمره منو شکسته بود پولش که زیاد شد خیانت کرد وقتی با زنه گرفتمش داد میزد زنمه منو بیجاره کرد حالا بعده هزاران داستان اومدم خونه بابامم و دارم تا ۶ روز طلاق میگیرم کلا دارم تموم میکنم و میخوام بعده طلاقم سیغه بشم با کسی که تنهاست زنشو طلاق داده
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
چرا میخوای بعد طلاق صیغه بشی میخوای ضربه عاطفی بخوری دوباره ؟اون طرف میاد فقط سو استفاده جنسی میکنه اگر زرنگ باشی پول بهش ندی بعدم بلاک میشی تنها هستی همدم نداری ولی به آغوش گرگ پناه نبر .صد رحمت به گرگ ...برو پیش یک مشاوره خانم خوب و مجرب
من قضاوتی نکردم طبق گفته های خودتون برام عجیب بود حرفاتون
وقتی دارین یه حرفو به یکی بند میکنین اول ببینین خودتون جاش بودین چیکار میکردین از۱۵ سالگی زن یه اشغال بشی بیست سال زندکی کنی هرشبم بیاد بگه دوست داره یهو که پولش زیاد شد بره دنبال هر چی هرزه است بعداشم بگه من مردم قانون گفتع هر مرد جهارتا زن