2777
2789
عنوان

همش دارم گریه میکنم بخاطر جواب ازمایشم😭

| مشاهده متن کامل بحث + 2897 بازدید | 142 پست
عزیزم دکتر خلیلی فک کنم بود اسمشون تو بقیه الله من رفتم پیششون کارشون خوبه 

مرسی یدنیاااا♥️ اسم کوچیکشونم یادتون اومد بگین ممنون میشم-تو بارداری کم کاری گرفته بودین؟

خداجونم شكرت كه منم بلاخره بيبي چك وآزمايش مثبت ديدم😍🥺🙏♥️قسمت همه منتظرا الهي 🙏♥️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الان زایمان کردن خواهرتون؟خداروشکر حال خودشون و نینی خوبه؟

اره عزیزم ، الان خواهرزادم پنج سالش هست و خدا رو شکر سالم 😍، الان اصلا استرس نداشته باش ولی همین فردا برو دکتر برای دارو

عزیزم مممنونننن♥️ فردا ببینم کدومشون وقت میدن برم-شما خودتون یا اشناهاتون رفتین پیش ایشون؟

بله خیلی عالی بودن

یالله یا کریم یا أول یا آخر یا مجیب 💚 لا حول ولا قوة الا بالله العلی العظیم رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين
نه گل من. هیییچ دیر نیست. منم کم کاری دارم. البته دکتر غدد هم رفتم. دکتر زنان به کار خودش برسه بهتره ...

قربونت برم مرسی از حرفات♥️ انشالا ک ب هرچی میخوای برسی♥️♥️

خداجونم شكرت كه منم بلاخره بيبي چك وآزمايش مثبت ديدم😍🥺🙏♥️قسمت همه منتظرا الهي 🙏♥️
نه گل من. هیییچ دیر نیست. منم کم کاری دارم. البته دکتر غدد هم رفتم. دکتر زنان به کار خودش برسه بهتره ...

راستی دکتر غدد خوب میشناسی تهران ب منم بگو لطفا عزیزم ببینم کدوم فردا میتونم نوبت گیر بیارم

کیسه زرده همراه امبریو  تو تاپیکم هسش سونوهام ولی کاربرهای که با من بوده تاریخ پریودهاشون دید ...

شاید خب لقاحت دیرتر بوده نگران نباش مقایسه نکن ♥️

مرسی یدنیاااا♥️ اسم کوچیکشونم یادتون اومد بگین ممنون میشم-تو بارداری کم کاری گرفته بودین؟

ناهید خلیلی گلم 

عزیزم من خودم برای مشکلات غددی پیش ایشون رفتم 

ولی اشنامون قبل از بارداری تیروئید داشتن وقتی باردار میشن کلن زیرنظرشون بودن

کلن میدونین بیمارستان بقیه الله خیلی دکترای خوبی داره ما اشنامون حتی اونجا زایمان کردش

انشالله شمام خوب شی به حق امام حسین بچتون سالم بیاد بغلتون

تاب تاب عباااسی ....... خدا خستم از بااازی ........ دنیا چ قد تابم داااد..... کاشکی منو بندااازی🥺🥺🥺
فردا بخر روزی یه دونه بخور تا میری دکتر لووترکسین ۱۰۰  یه دکتر اومد تلوزیون دکتر خوبی بود اسمش ...

مرسی عزیزم میترسم راستش سرخود بخورم هر دوزی ولی سعی میکنم فردا هرجور شده ی دکتر گیر بیارم برم ببینم چی میگه😓

اره عزیزم ، الان خواهرزادم پنج سالش هست و خدا رو شکر سالم 😍، الان اصلا استرس نداشته باش ولی همین فر ...

خدا وشکر ممنونم ازت یدنیا♥️♥️

ناهید خلیلی گلم  عزیزم من خودم برای مشکلات غددی پیش ایشون رفتم  ولی اشنامون قبل از باردا ...

مرسیییی یدنیا ممنونم بخاطر حرفا و دعای قشنگت♥️😭 دعام کنین لطفا انشالا شما هم ب هرچی دوس دارین برسین♥️♥️

برو غدد.

دکتر خوب غدد میشناسین تهران معرفی منین فردا اورژانسی برم؟

مرسی عزیزم میترسم راستش سرخود بخورم هر دوزی ولی سعی میکنم فردا هرجور شده ی دکتر گیر بیارم برم ببینم ...

من چند ساله تیرویید دارم دیگه واسه خودم یه پا دکتر شدم ولی برای نی نی اتفاقی نمیفته چون اون داره از تیرویید تو میگیره به خاطر اون بالا رفته فقط زودتر تحت نظر باش تیرووید خیلی زود با قرص کنترل میشه نگرا نباش اصلا همین استرس واسه نی نی بدتره  

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین.
مرسیییی یدنیا ممنونم بخاطر حرفا و دعای قشنگت♥️😭 دعام کنین لطفا انشالا شما هم ب هرچی دوس دارین برسین ...

قربونت عزیزم🧡

تاب تاب عباااسی ....... خدا خستم از بااازی ........ دنیا چ قد تابم داااد..... کاشکی منو بندااازی🥺🥺🥺
امروز دکتر زنانم بودم گف برو دکتر-نمیدونم کدوم دکتر خوبه تهران برم-استرس همه وجودمو گرفته دستام میل ...

چرا اینقدر هول کردی

من کم کاری تیرویید داشتم وخبر نداشتم

طوری که بعد از زایمان چربی خونم اونقدر بالا بود که دکتر گفت خوبه سکته نکردی

پسرمم خوب وباهوشه

سخت نگیر.برا من تو ۹ ماه اتفاقی نیفتاد تو چند روز که بری دکتر وقرص بهت بده هیچ چیزی نمیشه

این استرس وناراحتی بیخود کار دستت میده نه آزمایش