2777
2789
عنوان

همش دارم گریه میکنم بخاطر جواب ازمایشم😭

| مشاهده متن کامل بحث + 2898 بازدید | 142 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چه استرسی برو دکتر داخلی،نبود دکتر غدد و حتی نبود دکتر عمومی،لووتیروکسین میده میخوری کنترل میشه فقط ...

ینی هر دوزی داد اشکالی نداره فقط زودتر شروع کنم؟توروخدا میشه خیالمو راحت کنین اگع اطلاعات دقیق دارین ک دیر نمیشه الان ک تو هفته هشت و خورده ای هستم شروع کنم ب قرص؟😭

خداجونم شكرت كه منم بلاخره بيبي چك وآزمايش مثبت ديدم😍🥺🙏♥️قسمت همه منتظرا الهي 🙏♥️
کم کاری تیروئید داری .. با قرص لووتیروکسین درمان میشه  من تیروئیدم ۱۲/۶ بود که هنوز دارم لووتی ...

واقعا؟؟؟؟تو بارداری کمکاری گرفتی یا از قبل انقدر بود؟چه دوری و چنتا میخوری در روز عزیزم؟دکتر خوب میشه معرفی کنی تهران؟سریع برم الان میترسم دیر شده باشه هشت هفته و ۴روزم😭

خداجونم شكرت كه منم بلاخره بيبي چك وآزمايش مثبت ديدم😍🥺🙏♥️قسمت همه منتظرا الهي 🙏♥️
ینی هر دوزی داد اشکالی نداره فقط زودتر شروع کنم؟توروخدا میشه خیالمو راحت کنین اگع اطلاعات دقیق دارین ...

نه دیر نمیشه،فردا اگ یکی از این سه تا که گفتم تونستین برین،هر چ زودتر لووتیروکسین بخورین.هیچی نمیشه نگران نباش

اصلا نگران خودم نیستم اخه-نگرانم خدایی نکرده تاثیرات خیلی بدی روی جنین بذاره-نگرانم شروع داروهام تو ...

من خیلی استرس داشتم واسه بچه دکترا خیلی گنده اش میکنن البته داروتو مرتب استفاده کن من خودم ویارم شدید بود قرصا مو درست درنون نخوردم دکترم گف بچت خنگ میشه ها ولی خداروشکر هیچی نشد ازمایش ک میدی کنترل کن ببین عددش چنده اینجوری استرس نداری دیگه 

جو نگیر واس ما😐
یکی دوتا دکتر دیگه رفتی نظرشونو بگن؟ من تجربه ی پوچ داشتم ، ولی تنها ساک تشکیل شد و علائم بارداریم خ ...

این کیسه زرده چیع چرا به من نگفت فقط ازش پرسیدم داحل رحمیع گفت اره تو سونو یه حفره مانند نشونم داد فقط گفت ۲ هفته دیگه بیا لک بینی هم نداشتم اما برام شبی یه شیاف نوشت

امروز دکتر زنانم بودم گف برو دکتر-نمیدونم کدوم دکتر خوبه تهران برم-استرس همه وجودمو گرفته دستام میل ...

دکتر هما یادگاری فوق تخصص غدد

یالله یا کریم یا أول یا آخر یا مجیب 💚 لا حول ولا قوة الا بالله العلی العظیم رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين
هیچی نمیشه عزیزم. زود فهمیدی خداروشکر. بعضیا دیرتر هم میفهمن و باز هم قابل کنترله. نترس

واقعا ینی دیر نیس برای شروع درمان تو هشت هفته نه هفته؟ خیلی نگرانم 😭

کدوم دکتر زنان میری کجاسن

دکتر بهناز عطار شاکری-ملاصدرا روبروی بیمارستان بقیه ا…

دکتر هما یادگاری

آدرس مطب و شماره

https://nobat.ir/doctor/دکتر-هما-یادگاری-تهران/dr-zwjl/

یالله یا کریم یا أول یا آخر یا مجیب 💚 لا حول ولا قوة الا بالله العلی العظیم رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين
پس چرا نداد😢 ببین اخه میگن تو سه ماه اول اتفاقا چون از مادر تغذیه میکنه نگران کننده میشه الان خود ج ...

این حرفاتو منم خیلی تکرار میکردم 😂میگفتم من ک نمیدونستم حاملم یا تیروعید دارم نکنه اثر بد گذاشته ولی چیزی نیس نگران نباش کشمش و گردو و بادام اینا بخور زیاد 

جو نگیر واس ما😐
استرس چرا اخه عزیزم انشالا ک میرین هردوتون قلب خوشگلشو میبینین میزنه♥️😍

عزیزم دکتر خلیلی فک کنم بود اسمشون تو بقیه الله من رفتم پیششون کارشون خوبه 

تاب تاب عباااسی ....... خدا خستم از بااازی ........ دنیا چ قد تابم داااد..... کاشکی منو بندااازی🥺🥺🥺
من خواهرم تو ماه سه بارداری دچار کم کاری تیروئید شد خود دکتر زنانش براش قرص نوشت

الان زایمان کردن خواهرتون؟خداروشکر حال خودشون و نینی خوبه؟