2777
2789

من ۳۰خرداد ازمایش دادم تی اس اچم کاملا نرمال بود هنوز باردار نبودم اون موقع؛بعد هفته پیش تو  هفته ۷ بارداری ازمایش دادم تیروییدم ۹/۴ شده خیلی میترسم😭 الانم خورده ب تعطیلی جوابش اومده اصلا نمیدونم چ دکتری برم کی خوبه تو تهران؟زبونم لال تاثیر بد بذاره روی جنینم چیکار کنم😭

خداجونم شكرت كه منم بلاخره بيبي چك وآزمايش مثبت ديدم😍🥺🙏♥️قسمت همه منتظرا الهي 🙏♥️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فقط میدونم تیروییدی که تو ۳ ماهه اول درمان نشه باعث سقط میشه.. شنبه حتما به دکتر مراجعه کن

امروز دکتر زنانم بودم گف برو دکتر-نمیدونم کدوم دکتر خوبه تهران برم-استرس همه وجودمو گرفته دستام میل زه😢

خداجونم شكرت كه منم بلاخره بيبي چك وآزمايش مثبت ديدم😍🥺🙏♥️قسمت همه منتظرا الهي 🙏♥️
قلبشو دیدی

اره خداروشکر ولی میترسم روی جنینم تاثیر بد بذاره الان هشت هفته ام دیر نشه برای کنترل کردن تی اس اچم تو این چندروز؟؟؟

کم کاری یا پر کاری؟

کم کاری زیاد یهوییی کاملا تو بارداری اتفاق افتاده برام😓

امروز دکتر زنانم بودم گف برو دکتر-نمیدونم کدوم دکتر خوبه تهران برم-استرس همه وجودمو گرفته دستام میل ...

دکتر زنان نگفت قرص بخوری فعلا؟ منم دقیقا مثل شما ولی ت همون هفته ی هفت رفتم 6/5 بود روزی یدونه قرص میخورم توکل کن بخدا من شنیدم بالای 10خطرسازه

قرص میخوری الان؟

نه تازه جواب ازمایشم اومده هشت هفته و خورده ایم-امروز دکتر زنانم گف برو دکتر غدد-میترسم دیر باشه نمیدونم چیکار کنم کجا برم دعام کنین😭

عزیزم قلب نی نی رو دیدی

اره خداروشکر ولی الان استرس سلامتشو دارم دکتر غدد خوب میشناسین بهم بگین لطفا اورژانسیه😢

وای منم هفته هفتمم برام چکاب ننوشته فردا میخام برم سونو قلب استرس گرفتم

استرس الکی نداشته باش عزیزم انشالا چیزی نیس فقط برا منم دعا کن لطفا و اگه دکتر خوب غدد تو تعران میشناسی بهم بگو زودتر برمم