2777
2789
عنوان

همش دارم گریه میکنم بخاطر جواب ازمایشم😭

| مشاهده متن کامل بحث + 2898 بازدید | 142 پست
عزیزم خودش قرص بهت نداد تا وقتی میری دکتر غدد؟  خود دکتر زنان میبایست بهت قرص میداد

نه نداد عزیزم گف دکتر غدد خودش باید دوزیو ک صلاح میدونه بده همونو شروع کن

خداجونم شكرت كه منم بلاخره بيبي چك وآزمايش مثبت ديدم😍🥺🙏♥️قسمت همه منتظرا الهي 🙏♥️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره حداقل داروخونه برو اونم همینو میگه. ضرری نداره این قرص من 6/5 بودم هفته ی هفت گفت روزی یدونه بخو ...

خدا از دهنت بشنوه-ولی اخه چجوری سریع از ۹ پایین بیاد بشه ۲ اینا😢

خداجونم شكرت كه منم بلاخره بيبي چك وآزمايش مثبت ديدم😍🥺🙏♥️قسمت همه منتظرا الهي 🙏♥️
دقیقاااا باهمیم منم 27خرداد اخرین پریودم بود جالبه

جدی چ جالب😍😍 شکیلاس اسمت عزیزم؟بچه اولته؟دعا کن برام لطفا سلامت باشه نینیم انشالا نینی خودت هم سلامت باشه ب حق همین شبها♥️

اخه میرم تو نه هفته این چن روز.دیر نیس تا بخوام قرص شروع کنم؟هر دکتری شد برم ینی میگی؟

اررره برو عزیزم نشینی یه دکتر صدسال دیگه نوبت بده بگی چون خوبه بمونم، یه متخصص زودترین نوبتو داد برو چون میگم بهت تنها و تنها همین یدونه قرص تجویز میشه برات حالا یا میگه روزی یک و نصف بخور یا یدونه دو هفته بعدم باز از تیرویید بده بیا. من فقط تعجب میکنم ازون دکتر زنان بی فکری که شمارو دید با این اندازه تیرویید نگفت روزی یدونه بخور تا بری دکترت بعضی دکترا واقعا بیشعورن

دکتر علی مصداق خواه

مرسی عزیزمممم یدنیا♥️خودت یا اشناهات رفتن دکتر خوبیه واقعا؟ کاشکی زود نوبت بده فردا بزنگم بهش😢

آخه ب من گفتن پوچه یه دفعه یادم میوفته ولی هی خودمو میزنم ب بیخیالی

نه توکل کن به خدا سوره یاسین بخون عزیزم هرکی رو یجور مورد استرس قرار میدن دکترا😢

جدی چ جالب😍😍 شکیلاس اسمت عزیزم؟بچه اولته؟دعا کن برام لطفا سلامت باشه نینیم انشالا نینی خودت هم سلا ...

بله ، بچه ی اولمه منم خیلی ناراحتم برای تیروییدم ولی مدام ذکر میگم توکل کردم بخدا ای کاش از قبل کنترلش میکردم نه توی بارداری. 

تو سه ماه اول از مادر تغذیه میکنه نگران نباش 

بعد هم یه دکتر غدد برو. البته دکتر غدد هم لازم نیست والا همون دکتر زنانت میتونست دارو بده. 

عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀