2777
2789
عنوان

همش دارم گریه میکنم بخاطر جواب ازمایشم😭

| مشاهده متن کامل بحث + 2897 بازدید | 142 پست
نه تازه جواب ازمایشم اومده هشت هفته و خورده ایم-امروز دکتر زنانم گف برو دکتر غدد-میترسم دیر باشه نمی ...

ان شاالله که نی نی هردومون سلامت باشه. حالا شما از فردا روزی یدونه لوتیروکسین 100 بخور حداقل تا شنبه که بری دکتر خیلی سریع کم میشه ضرری هم نداره تا دیگه بری که دکتر بگه بیشتر بخوری یا کمتر که به زیر 2 برسه

دکتر زنان نگفت قرص بخوری فعلا؟ منم دقیقا مثل شما ولی ت همون هفته ی هفت رفتم 6/5 بود روزی یدونه قرص م ...

من خیلی با ده فاصله ندارم خب😭😭😭-دکتر زنانم گف دوزشو باید خود دکتر غدد تجویز کنه-شما دکتر خوب غدد سراغ نداری من اورژانسی برم؟تهرانم

خداجونم شكرت كه منم بلاخره بيبي چك وآزمايش مثبت ديدم😍🥺🙏♥️قسمت همه منتظرا الهي 🙏♥️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه بابا چیزی نمیشه فردا برو دکتر  چند هفته قلبشو دیدی

تازه دیدم چن روزه

خداجونم شكرت كه منم بلاخره بيبي چك وآزمايش مثبت ديدم😍🥺🙏♥️قسمت همه منتظرا الهي 🙏♥️
ان شاالله که نی نی هردومون سلامت باشه. حالا شما از فردا روزی یدونه لوتیروکسین 100 بخور حداقل تا شنبه ...

انشالا عزیزم ولی اخه میترسم سرخود دوز ۱۰۰بخورم 😢 داروخونه بنظرت راهنماییم میکنه؟

من خیلی با ده فاصله ندارم خب😭😭😭-دکتر زنانم گف دوزشو باید خود دکتر غدد تجویز کنه-شما دکتر خوب غدد ...

نه عزیزم من اهوازم. فکر خوب و بد نباش فعلا متخصص بری اوکیه الان خیییییلیا تیروییدشون کم کار یا پرکاره تنها یه قرص میدن فقط دوزشو کم و زیاد میکنه بعد با توجه به ازمایشات بعدی خیلی پیچیده نیست که دنبال خوب و بد. دکتر باشی

نه تازه جواب ازمایشم اومده هشت هفته و خورده ایم-امروز دکتر زنانم گف برو دکتر غدد-میترسم دیر باشه نمی ...

عزیزم خودش قرص بهت نداد تا وقتی میری دکتر غدد؟  خود دکتر زنان میبایست بهت قرص میداد

تو پیروزی یکی هست خوبه دکتر غدد اسمشو یادم رفته سرچ کن تو پیروزی

اخه چجوری فقط با ادرس پیروزی اسم دکتر پیدا کنم 😢

معمولا خود دکتر زنان میگی روزی یدونه بخور تا بعد که بری غدد چطور این نگفت هیچی

بخاطر اینکه دوزش گف مهمه خود دکتر غدد هرچی بگه باید بخورم

انشالا عزیزم ولی اخه میترسم سرخود دوز ۱۰۰بخورم 😢 داروخونه بنظرت راهنماییم میکنه؟

اره حداقل داروخونه برو اونم همینو میگه. ضرری نداره این قرص من 6/5 بودم هفته ی هفت گفت روزی یدونه بخور یک هفته هم یک هفتست بعدم میگم بهت سریع پایین میاد بشینی تا شنبه بیشتر نگران میشی 

نه عزیزم من اهوازم. فکر خوب و بد نباش فعلا متخصص بری اوکیه الان خیییییلیا تیروییدشون کم کار یا پرکار ...

اخه میرم تو نه هفته این چن روز.دیر نیس تا بخوام قرص شروع کنم؟هر دکتری شد برم ینی میگی؟