یعنی چی چه فصلی.یعنی دختر متولد فروردین اردیبهشت خرداد تیر مرداد شهریورمهر ابان اذر دی بهمن اسفند نداریم که این سوالو میپرسید😅فکر نکنم ربط داشته باشه ولی من به تابستون مشکوکم شما تابستون اقدامکن😁
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
ولی تو واون میفهمین چی میگین😂😂😂😂😂حالتون واقعاخوب نیس تومیای جواب ذهنی خودتومیدی...جوابی که اصل ...
تو خوبی بابا....اصلا اشتباه وارد تاپیک شدی....چرا بحثو دوس داری به حاشیه بکشی...تو روشن فکر تو ریپ نزن اصلا دانای کل خود مونالیزا....با مباحث تاپیک موافق نیستی وارد نشو فهمیدن این که سخت نیس 😂😂😂😂
کاربر قدیمی و تعلیقیم....🤐🤐🤐🤐هیچی نگم بهتره....🙃🙃🙃چه بگویم که نگفته ام پیداست
بله. ولی جمله ی (فلان زن دختر زاست یا پسرزاست) کاملا اشتباهه، جنسیت بچه رو مرد تعیین میکنه
ن مطلقا اون ن مطلقا این من قبول ندارم کامل ببین ما خانواده مادریم همهههه از دایی هام ک زناشون غریبس تا مامانم و خالم اینا ک شوهرشون غریبه دختر ۴ ۵ تا دارن بعد با دوا دکتر بیشترشون یکی عوقش دوتا پسر اوردن
من با این کاربری برا هر موضوعی و درد دلی ک فامیل و دوست و اشنا میگه تاپیک میزنم بیشر مواقع ب زبون اونا میگم پس لطفا فاز مچ گیری بر ندارین .
تابستون البته باید محل تولید اسپرم هم گرم باشه اصلا خانم به اوج نرسند وازن مرطوب نشه تحریک نشه
الهی راه هیچ کس به بیمارستان و مطب و درمانگاه و دکتر نیفته فقط اونایی که می خوان زایمان کنن برن به دل خوش برگردن لطفا برای سلامتی پدر و مادر منم دعاکنید الهی هیچ وقت استرس سلامتی پدر و مادرتون و نداشته باشید
الان میان میخورنت میگن توی،طرز فکر موندیم یا میگن درست تربیت کن ولی نمیگن ذهنتو ببند ه ...
الان شما خودت چرا دهنت بازه و سوالی ازت نشده داری حرف میزنی؟؟اینجا برای تبادل نظره. هر کسی نظرشو میگه. فقط مخصوص امثال شما نیست که بیاید بگید فقط بچه بزایید
انگار کلمه خانم با شخصیت واست تعریف نشدست و فقط به گوشت خورده. تو اگه شخصیت داشتی نمیگفتی بقیه دهنشونو باید ببندن و تو فقط حرف بزنی