2777
2789
عنوان

سرشب باشوهرم دعوام شد زد تو گوشم

| مشاهده متن کامل بحث + 578 بازدید | 30 پست
قطعا بهش محل نمیدم فردام خواست بره بیدار نمیشم

خوب کاری میکنی باید بفهمه دلشکستن و زدن  تاوان داره 

جدای از زدن باید کمی بگذره آروم بشی و بشینی خدایی فکر کنی ببینی مقصر اصلی کی بود هر چند گاهی هر دو مقصرند 

همه زن و شوهرها دعوا دارن بعد دوباره خوب میشید اما نباید یاد بگیره بزنه این نامردیه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظرم بجای رفتن به خونه ی پدرت دفعه بعد توهم بزنش نه اروم .محکم😐 تنها راه مقابله با کسی که دست روت بلند میکنه همینه 

جنبه‌ی محبت نداریم! ظرفیتمون که تکمیل شد، غرورمون سر ریز میشه، و سیل بی‌تفاوتی‌‌های ما افراد مهربون رو غرق میکنه. بعد آروم که گرفتیم، هاج و واج دنبال محبت می‌گردیم. آدم‌های عجیبی هستیم …

فردا برو پزشک قانونی نامه بگیر

بگو نامه ام اونجا ثبته  این فقط کاغذشه که پاره هم کنی مهم نیست

و نشونش بده بگو خیلی برام با ارزشی و  تو روزندگیمونو دوست دارم

و اگه خدا عمری بده ما چالشها و مشکلات زیادی داریم سر راهمون اگه قرار باشه هردفعه منو بزنی دیگه هیچ عزت و احترامی نمیمونه

بگو چند بار قبل به خاطر علاقه ای که بهت داشتم نا دیده گرفتم این بارم فقط رفتم نامه گرفتم اما اگر تو هم نخوای به من احترام بذاری و باز تکرارش کنی دیگه منم مجبور میشم پا رو دلم بذارم و شکایت کنم

حتماااا انجام بده تا بترسه دیگه نزنه

بچه کوچیک داری نخواد در اینده شاهد کتک کاری باشه 

چون مردا اگه یه بار دستشون بلند شد به گه خوردن نیوفتادن هر بار بدتر از قبل تکرار میکنن

خوب کاری میکنی باید بفهمه دلشکستن و زدن تاوان داره جدای از زدن باید کمی بگذره آروم بشی و بشینی خدای ...

سه چهار بار زده هربار قسم خورده دیگه نمیزنم غلط کردم دوباره تکرار کرده

بنظرم بجای رفتن به خونه ی پدرت دفعه بعد توهم بزنش نه اروم .محکم😐 تنها راه مقابله با کسی که دست روت ...

این ایده رو خیلی شدید دوست داشتم 

ولی من فقط صدام بلدم جیغ بزنم پای عمل که میرسه طبل تو خالی ام

جاتو عوض نکن اصلااااااچون ازت یاد میگیره بعدا هر مشکلی شد میره جدا میخوابهبخواب سر جات اما حتما کاری ...

نقطه ضعفش اینه که شب جدا بخوابیم فکر میکنه طلاق گرفتیم 

این ایده رو خیلی شدید دوست داشتم ولی من فقط صدام بلدم جیغ بزنم پای عمل که میرسه طبل تو خالی ام

درست مثل من هرچقدر سعی میکنم تا در عمل هم سخت باشم نمیشه ولی دست بلند کردن یه چیز دیگس  امیدوارم هر وقت توصورتت. زد تو هم بتونی در لحظه با یه ملاقه و ماهیتابه خوش دست جبران کنی براش خاله بیچاره من ۲۰سال بعد کتک خوردن هر دادگاهی میرفت میگفتن تو چرا نزدیش 😐

جنبه‌ی محبت نداریم! ظرفیتمون که تکمیل شد، غرورمون سر ریز میشه، و سیل بی‌تفاوتی‌‌های ما افراد مهربون رو غرق میکنه. بعد آروم که گرفتیم، هاج و واج دنبال محبت می‌گردیم. آدم‌های عجیبی هستیم …
خب من محکم نمیزنم بعدشم مثل خر پشیمون میشم معذرت خواهی میکنم اون کبود کرد صورتمو

دعواتون سر چی بوده ؟سعی ون جوری بحث کنی که به دعوا و کتک نرسه . گاهی تو هم کوتاه بیا .

پوسته‌یِ ظاهری چه اهمیت دارد، درونَم ویران است.(عباس معروفی)