2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوستان تو رو خدا این بحثو  تمومش کنید

هر کس یه جنسیتی رو دوست داره اینقد بهم نپرید  والا دیگه مردم همه دارن میمیرن شما گیر میدین به هم دیگه چیکار دارید  به هم 

اگر ناراحتتون میکنه اینجور تاپیک ها اصلا واردش نشید چرا جنجال درست میکنید   من هنوز تو منطق اونایی که بحث میکنن تو این زمینه رو متوجه نشدم.

دخترمیخوام اگه خداصلاح بدونه‌ یه پسر دارم اولی رو هم واقعا ازخدا پسرمیخواستم شد خداروشکر الان روحیم ...

الان میان میخورنت 

میگن توی،طرز فکر موندیم یا میگن درست تربیت کن 

ولی نمیگن ذهنتو ببند هروفوقت ازت سوال شد حرف بزن 

اصلا یکی از ویژگیهای ی خانوم باشخصیت همینه که تاوقتی ازش سوال نشه حرف نزنه 

اللهم عجل لولیک الفرج ...
عزیزم‌مطمینی زن باید سردی بخوره من برعکسشو شنیدم؟!!

نه گلم اشتباه محضه 

من این مسئله رو خیلی دقت کردم تو فامیل و دوست واشنا افرادی که مثلا دو یا سه یا حتی چهار تا بچه یک جنس دارن ازشون پرسیدم و دیدم همشون یعنی واقعا میگم همششون مردهای گرم و زن سرد بچه ها همه پسر شدن 

پدر خودم طبعشون سرده ما چهارتا دختریم و مامان گرم هستن 

خودم سرد و شوهرم بینهایت گرمه  دو تا پسر شدن البته برای من خدایی فرقی نداشت و عاشق دخترم ولی از اینکه خانواده شوهرم دائم طعنه میزدن مثل مادرت دختر زایی بدم میومد

خاله هام نیز درست دراومدن 

برادر شوهرام و خواهر شوهرا هم درست بود 

خواهر های خودم همه دختر دارن و همشون خودشون گرم و شوهراشون سرد 

من این مسئله رو روی خانواده های دقیق شدم که فقط ی جنس بودن بچه هاشون یعنی یا همه دختر بودن یا همه پسر 

من‌ اصلا‌ ‌تمایلی به‌خوردن‌ شما‌ ندارم

فعلا داری هم من هم بقیه رو قورت میدی خودت خبر نداری

اییششش دلتم بخواد به این خوشمزگی😏😂

رادینم..پسرمامان هیچوقت فکر نمیکردم یه پسر شیرین مثل تو داشته باشم از وقتی اومدی دنیای مامان قشنگ شد عشق کوچولوی من مرد کوچیک مامان...😍نازگلم قلبمی معجزه کوچولوی من دختر قشنگه مامانربان گوشه ی عکست...حق من این نبود عکستو بااون ربان مشکی ببینم داداشی😔😭🖤 پادشاه زندگی من جایی همین نزدیکی ها مشغول تلاش است...کم می خوابد. استراحتش کم است.دستان مردانه اش را که حکمتش را نمیدانم چرا آرامش بی پایان دارد.پادشاه من خسته میشود اما خستگی در میکند از من...آغوشش از جنس خواب است بی هوا هم که بغلش کنی چشمانت بسته میشود از آرامش بی حساب...چه افتخاریست خانمی کردن برای چنین گوهری...چه برکتیست که خستگی اش با من در میشود...به خودم میبالم که از وجود من لذت میبرد... دستانم خالیست. چیزی برای عرضه ندارم. اما تا آخرین شماره های نفس هایم قدر دان توام..قدردانم که پادشاه من بهترین مرد زمین است...لمس قشنگیست واژه خوشبختی و من خوشبخت ترینم با تو❤همین که از عمق وجود میدانم دوستم داری برایم کافیست...
نه گلم اشتباه محضه  من این مسئله رو خیلی دقت کردم تو فامیل و دوست واشنا افرادی که مثلا دو یا س ...

تکلیف من که هم من گرمم هم شوهر چیه البته الان اولین بچمو باردارم دخمله

رادینم..پسرمامان هیچوقت فکر نمیکردم یه پسر شیرین مثل تو داشته باشم از وقتی اومدی دنیای مامان قشنگ شد عشق کوچولوی من مرد کوچیک مامان...😍نازگلم قلبمی معجزه کوچولوی من دختر قشنگه مامانربان گوشه ی عکست...حق من این نبود عکستو بااون ربان مشکی ببینم داداشی😔😭🖤 پادشاه زندگی من جایی همین نزدیکی ها مشغول تلاش است...کم می خوابد. استراحتش کم است.دستان مردانه اش را که حکمتش را نمیدانم چرا آرامش بی پایان دارد.پادشاه من خسته میشود اما خستگی در میکند از من...آغوشش از جنس خواب است بی هوا هم که بغلش کنی چشمانت بسته میشود از آرامش بی حساب...چه افتخاریست خانمی کردن برای چنین گوهری...چه برکتیست که خستگی اش با من در میشود...به خودم میبالم که از وجود من لذت میبرد... دستانم خالیست. چیزی برای عرضه ندارم. اما تا آخرین شماره های نفس هایم قدر دان توام..قدردانم که پادشاه من بهترین مرد زمین است...لمس قشنگیست واژه خوشبختی و من خوشبخت ترینم با تو❤همین که از عمق وجود میدانم دوستم داری برایم کافیست...
نه گلم اشتباه محضه  من این مسئله رو خیلی دقت کردم تو فامیل و دوست واشنا افرادی که مثلا دو یا س ...

ببخشید یعنی فقط به مرد ربط داره؟؟؟مرد گرم باشه پسر میشه ؟؟؟

اگه امضامو دیدی واسم دعا کن به حاجتم برسم یه صلوات واسم بفرست❤😘😍
الان میان میخورنت  میگن توی،طرز فکر موندیم یا میگن درست تربیت کن  ولی نمیگن ذهنتو ببند ه ...

عزیزم  

نه من به دل نمیگیرم خودم به تربیت وذات اعتقاد دارم ولی خب دخترخواستن وپسرخواستن ربطی به این دوتاقضیه نداره الان بحث دل هست نه اینکه پسرخوبه یادختر...حالادوستامونن نظرشونو میگن من سریع رد میکنم خیلی خوبه که اینجاباهم دردودل میکنیم حرف میزنیم دعوا چرا

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️