2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همسرت مداومت کنه به خوردن هرشب عرق کاسنی یک فنجون

کاسنی که سردیه

رادینم..پسرمامان هیچوقت فکر نمیکردم یه پسر شیرین مثل تو داشته باشم از وقتی اومدی دنیای مامان قشنگ شد عشق کوچولوی من مرد کوچیک مامان...😍نازگلم قلبمی معجزه کوچولوی من دختر قشنگه مامانربان گوشه ی عکست...حق من این نبود عکستو بااون ربان مشکی ببینم داداشی😔😭🖤 پادشاه زندگی من جایی همین نزدیکی ها مشغول تلاش است...کم می خوابد. استراحتش کم است.دستان مردانه اش را که حکمتش را نمیدانم چرا آرامش بی پایان دارد.پادشاه من خسته میشود اما خستگی در میکند از من...آغوشش از جنس خواب است بی هوا هم که بغلش کنی چشمانت بسته میشود از آرامش بی حساب...چه افتخاریست خانمی کردن برای چنین گوهری...چه برکتیست که خستگی اش با من در میشود...به خودم میبالم که از وجود من لذت میبرد... دستانم خالیست. چیزی برای عرضه ندارم. اما تا آخرین شماره های نفس هایم قدر دان توام..قدردانم که پادشاه من بهترین مرد زمین است...لمس قشنگیست واژه خوشبختی و من خوشبخت ترینم با تو❤همین که از عمق وجود میدانم دوستم داری برایم کافیست...
نمیدونم اینجا چرا حق نداری بعد چندتا دختر دلت پسر بخواد😑😑😑😑😑😑

مگه اینا باید حق تعیین کنن والا استارتره چیزی بهشون نگفت من جاش بودم به همشون میگفتم به شما ربطی نداره و فوضولیش به شماها نیومده🙄

رادینم..پسرمامان هیچوقت فکر نمیکردم یه پسر شیرین مثل تو داشته باشم از وقتی اومدی دنیای مامان قشنگ شد عشق کوچولوی من مرد کوچیک مامان...😍نازگلم قلبمی معجزه کوچولوی من دختر قشنگه مامانربان گوشه ی عکست...حق من این نبود عکستو بااون ربان مشکی ببینم داداشی😔😭🖤 پادشاه زندگی من جایی همین نزدیکی ها مشغول تلاش است...کم می خوابد. استراحتش کم است.دستان مردانه اش را که حکمتش را نمیدانم چرا آرامش بی پایان دارد.پادشاه من خسته میشود اما خستگی در میکند از من...آغوشش از جنس خواب است بی هوا هم که بغلش کنی چشمانت بسته میشود از آرامش بی حساب...چه افتخاریست خانمی کردن برای چنین گوهری...چه برکتیست که خستگی اش با من در میشود...به خودم میبالم که از وجود من لذت میبرد... دستانم خالیست. چیزی برای عرضه ندارم. اما تا آخرین شماره های نفس هایم قدر دان توام..قدردانم که پادشاه من بهترین مرد زمین است...لمس قشنگیست واژه خوشبختی و من خوشبخت ترینم با تو❤همین که از عمق وجود میدانم دوستم داری برایم کافیست...
ببخشید یعنی فقط به مرد ربط داره؟؟؟مرد گرم باشه پسر میشه ؟؟؟

نه مرد برای پسر دار شدن گرم و زن سرد باشه 

مرد با طبع سرد بیشتر اسپرمش دختر هست 

زن با طبع گرم اسپرم پسر رو غیر فعال میکنه و اسپرم دختر چون مقاومتر هست باقی میمونه 

من از خودم نمیگم. چند تامتخصص زنان اینو گفتن. لابد یه چیزی میدونن که میگن. کم درس نخوندن

اره منم خودم تجربیم و اینو خوندم ولی نمیتونم بپذیرمش چون واقعا دیدم زنایی ک مادراشون پسر داشتن زباد خودشنم زیاد پسر اوددن یا برعکس

من با این کاربری برا هر موضوعی و درد دلی ک فامیل و دوست و اشنا میگه تاپیک میزنم بیشر مواقع ب زبون اونا میگم پس لطفا فاز مچ گیری بر ندارین . 

اصلاجداازبحث جنسیت ۳تابچه توشرایط فعلی زیاده؛فقط یه نفربه خانواده اضافه نمیشه که بعضی هامیگن مگه توخرجشومیدی یه نفربه جمعیت کشوراضافه میشه وبه دنبالش کلی نیازبرآورده نشده وکلی مشکل وگرفتاری پیش میاد

واقعا کاری کردن که آدم پشیمون میشه

هر کی میخواد بچه نیاره چکار به بقیه داره 

شماها همونایی هستید که فکر میکنید بچه فقط باید پشتوانه مالی داشته باشه 

ولی تربیتم نداشت نداشت 

جمع کنید برید بابا تا چیزی میشه پول نداشتی چرا بچه آوردی 

اینقدر آدم دیدم با این فکر حالا سنش بالا رفته در حسرت بچه است

عقلم خوب چیزیه

🌹💚❤️منمشتعلعشقعلیمچهکنم❤️💚🌹                    درخواست دوستی نمیپذیرم لطفا درخواست ندین

استارتر 

من ۲۰ سالمه

وقتی مامانم منو باردار بود همسایه مامانبزرگم اینا مامانم رو میبینه بهش میپره که تو مگه پول داری بچه هم میزایی؟

اونموقع داداشم دوسالش بوده

خیلی فقیر بودن

مامانم حتی پول سقطمو نداشت

هر کاری کرد هر چی خورد سقط نشدم

سالم سالم به دنیا اومدم

الان تکیه گاهش منم

به حرف مردم توجه نکن

تا اون بچه بزرگ بشه فرصت دارین با همسرتون آینده سازی کنید

یاعلی

با دنیا طنز برخورد کنیم✌💚🌻 وزن شروع ۷۰ وزن فعلی ۵۸✅.رسیدم به هدفم💪