2777
2789
توروخدا رحم کنید بهم دیگه .. شاید برای همین مشکل عضو شده . زوود قضاااااوت نکنیییید

نی نی یار بارها گفته اعتماد نکنین و جواب ندین به اینا چون راست و دروغشون اصلا معلوم نیست 

یه مامان شاد و پرانرژی که جز شادی و ارامش پسرم چیز دیگه ای مهم نیست ، خونه بهم ریخته مرتب میشه ، چای سرد شده رو میشه عوض کرد ، غذای یخ شده رو میشه داغش کرد، ظرفای نشسته بالاخره شسته میشن اما دیگه بچه هامون 1ساله یا 2ساله یا 3 ساله و ... نمیشن پس از لحظه به لحظه بزرگ شدنش لذت میبرم و سخت نمیگیرم پسر کوچولوی من مامان عاشقته  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نظرم استرس نداشته باشید

هرکس رو دیدم خیلی نگران بوده که بچش دختر نشه،دقیقا دختر شده

اما هرکی بیخیال بوده بچش پسر شده

ماهم خیلی بیخیال بودیم پسر شد

اصلا هم رژیم و اینا رو رعایت نکردیم که پسر بشه

همش چیزای سرد میخوردیم

ما دخترهای غمگین شانزده ساله ای بودیم که فکر میکردیم اگر میشد رنگ موهایمان را روشن کنیم ، تکلیفمان هم روشن می شد. ما ، با ماتیک های قایمکی و کابوس های یواشکی و آرزوهای دزدکی . ما و کارت پستال هایِ « سوختم خاکسترم را باد برد ، بهترین دوستم مرا از یاد برد».. ما و شعرهای دوران مدرسه ، اولین دست نوشته هایی که توی دفتر ِ  کوچک یادداشت می نوشتیم و مشاور دیوانه به خیال اینکه این یک نامه برای پسر مردم است از ما می دزدید .ما ، که تمام عمر ترسیدیم دختر بدی باشیم . ترسیدیم مقنعه هایمان چانه دار نباشد و چشم سفید باشیم . ما که توی کتاب هایمان فروغ نداشتیم ، چون فروغ میان بازوان یک مرد گناه کرده بود ، ما فقط یادگرفتیم مثل کبری تصمیم های خوب بگیریم ، و آن مرد ؛ هر که می خواهد باشد . مهم این است که داس دارد…

منم پول نمیخوام برام سکه بخرین بفرستین یا برنج مثلان 🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔

تمام باشه یا نیم؟

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
اینکه دقیقا تو همون شب تخمک گذاریت اقدام کنی موثرتره من دو تا پسر دارم دلم دختر میخواد پسردار شدن را ...

دایی های من همه دختر دارم اتفاقا دختر راحتتره اسپرم پسر یه روز زنده ولی دختر 4روز در رحم زنده بیشتر شب اقدام مهمه اگه دختر دوست داری بعد پاک شدن همون شب تا 4 شب اقدام کن شب 7و8 و9 و10 

دختر قشنگم پسر پهلونم مامان عاشقانه دوستون داره ای کاش همیشه بچه بودید آخه هرچی بزرگتر بشین فاصله ما از هم بیشتر میشه من خستگی الان به جون میخرم فقط این روزا زود تموم نشن همیشه برقرار باشین منتظر یه نی نی باشین به زودی 😍💋
ببخشین برای .چی خب من بدنم که هیچ شده با یکی یا دوتا حالا یه سرم داشته باشم چی میشه.حتی داداشم ندارم ...

عزیزم میگن نزدیکی روز تخمک گذاری باشه یعنی وسط دوره جنسی و اینکه قبل از نزدیکی خودت رو با مخلوط آب و جوش شیرین شستشو بده بعضیا با سرنگ بزرگ تزریق به داخل بدن میکنن خودم تا حالا انجام ندادم فقط یکی از همکارانم دختر داشت با این روش پسردار شد اگر هم که از لحاظ اقتصادی مشکل نداری برو تعیین جنسیت