ببخشین برای .چی خب من بدنم که هیچ شده با یکی یا دوتا حالا یه سرم داشته باشم چی میشه.حتی داداشم ندارم ...
عزیزم آدم هرچی که نداره دلش میخواد درسته اونایی که داداش ندارن بیشتر پسر دلشون میخواد من شیش ماه قبلش خرما خوردم سالاد واش دوغ وعدس کم کردم بیشتر گرمیجات بخور یه دعا هم تو مفاتیح خوندم اگه پسرشد اسم یا علی یا محمد باید بگیری ومهمتر از همه شب اقدام مهمه دورت چند روزه مثلا اگه 28 روزه هستی شب 13 و14 و15 اقدام داشته باش فقط این سه شب چون نزدیک تخمگذاری و رصد بالایی بچه پسر من همه این کارا رو کردم واخر از همه تا خدا نخواد امکان نداره برگی از درخت بیفته انشالله به خواستت برسی گلم
دختر قشنگم پسر پهلونم مامان عاشقانه دوستون داره ای کاش همیشه بچه بودید آخه هرچی بزرگتر بشین فاصله ما از هم بیشتر میشه من خستگی الان به جون میخرم فقط این روزا زود تموم نشن همیشه برقرار باشین منتظر یه نی نی باشین به زودی 😍💋
خب آخه دوباره دخترمیشه اونوقت خیلی بدمیشه...فکرشوبکن یکاری کن که نتیجه هرچی شد بدترازاینی که ...
ناشکری نکن خدا صلاح مارو بهتر میدونه بعضی دخترا باعث آزار پدرومادر هستن
دختر قشنگم پسر پهلونم مامان عاشقانه دوستون داره ای کاش همیشه بچه بودید آخه هرچی بزرگتر بشین فاصله ما از هم بیشتر میشه من خستگی الان به جون میخرم فقط این روزا زود تموم نشن همیشه برقرار باشین منتظر یه نی نی باشین به زودی 😍💋