2777
2789
ابجیا کسی میتونه توی خرید سیسمونی کمکم کنه دشک و پتو رو نمیتونم بخرم.😔 هزینشو نمیخام خودتون بخرید ب ...

آدرست کجاست؟ تشک گارد دار بهمراه تشک و لحاف پسر من نو نو مونده اصلا ازش استفاده نکرده  از کاور در میومده میفرستم برات

صدای باران زیباترین ترانه ی خداست....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۲ساعته عضو شدی . درخواست کمک ممنوعه . تشک و پتورو هروقت دستت باز شد بخر از ملافه چندلا استفاده کن ...

توروخدا رحم کنید بهم دیگه .. شاید برای همین مشکل عضو شده . زوود قضاااااوت نکنیییید

جان جانانم ناخاسته آمدی و شدی تمام آنچه میخاستم
یکی دنبال پول سیسمونیشه، یکی دنبال سومین بچه که پسر باشه😐واقعا چتونه؟دوتا دختر داری واسه آیندشون نگ ...

لابد وضع مالیش توپه دیگه ما که خبر نداریم 

اگه امضامو دیدی واسم دعا کن به حاجتم برسم یه صلوات واسم بفرست❤😘😍
ببخشین برای .چی خب من بدنم که هیچ شده با یکی یا دوتا حالا یه سرم داشته باشم چی میشه.حتی داداشم ندارم ...

خب آخه دوباره دخترمیشه اونوقت خیلی بدمیشه...فکرشوبکن

یکاری کن که نتیجه هرچی شد  بدترازاینی که الان هست نشه

باریکلا

ببخشین برای .چی خب من بدنم که هیچ شده با یکی یا دوتا حالا یه سرم داشته باشم چی میشه.حتی داداشم ندارم ...

عزیزم آدم هرچی که نداره دلش میخواد درسته اونایی که داداش ندارن بیشتر پسر دلشون میخواد من شیش ماه قبلش خرما خوردم سالاد واش دوغ وعدس کم کردم بیشتر گرمیجات بخور یه دعا هم تو مفاتیح خوندم اگه پسرشد اسم یا علی یا محمد باید بگیری ومهمتر از همه شب اقدام مهمه دورت چند روزه مثلا اگه 28 روزه هستی شب 13 و14 و15 اقدام داشته باش فقط این سه شب چون نزدیک تخمگذاری و رصد بالایی بچه پسر من همه این کارا رو کردم واخر از همه تا خدا نخواد امکان نداره برگی از درخت بیفته انشالله به خواستت برسی گلم 

دختر قشنگم پسر پهلونم مامان عاشقانه دوستون داره ای کاش همیشه بچه بودید آخه هرچی بزرگتر بشین فاصله ما از هم بیشتر میشه من خستگی الان به جون میخرم فقط این روزا زود تموم نشن همیشه برقرار باشین منتظر یه نی نی باشین به زودی 😍💋
خرمابدع شوهرت.من دوتاپسردارم.ولی میگم کاش دوتادخترداشتم دلسوز وغمخوار

شما درست تربیت کن دختر و پسر نداره دلسوزی

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
ابجیا کسی میتونه توی خرید سیسمونی کمکم کنه دشک و پتو رو نمیتونم بخرم.😔 هزینشو نمیخام خودتون بخرید ب ...

منم پول نمیخوام برام سکه بخرین بفرستین یا برنج مثلان 🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔

تا 40 50 روز هر روز هم خودت هم شوهرت یه قاشق چای خوری گرده نخل با عسل قاطی کنید ناشتا بخورید 

توی این مدت نباید اقدام کنید 

ღ꧁ღ╭⊱ꕥ ﺩﻧﯿﺎﯼ ﻣﻦ ﻫﻤﻪ ﺟﺎﯾﺶ ﺑﺎﺭﺍﻧﯽ ﺳﺖ ﻫﺮ ﭼﻪ ﮐﻤﺘﺮ ﺑﺪﺍﻧﯽ ﮐﻤﺘﺮ ﺧﯿﺲ ﺧﻮﺍﻫﯽ ﺷﺪ ꕥ⊱╮ღ꧂ღ      
پیش میاد دیگه. شایدم ناخواسته بوده موندم تو کار اینا که ۳ یا ۴تا میارن فردا اون بچه ها خونه و جهیز ...

نه اخه مگه چیه ...دوتابشه سه تا...خب دلشون مثلاپسرم میخواد...مگه چی میشه...یه پسر....یه پسر فقط

اون فقط یه پسره...ولی آینده ش کمر آدمومیشکنه تواین مملکت

اسیو قورت ندید....شما چیکار دارید که چرا پسر میخاد یا حتی سومی یا دهمی!!!!!!! بهتر نیست الکی روشن فکر بازی درنیاریم

کاربر  قدیمی و تعلیقیم....🤐🤐🤐🤐هیچی نگم بهتره....🙃🙃🙃چه بگویم که نگفته ام پیداست

من تنهایی تنها بزرگ شدم 

عاشق بچه ی زیادم 

عاشق پسر دختر 

آزادی میخوام بهم بده 

فکر تربیتم نیستم چون به لقمه ی حلال و محیط خانواده خیلی معتقدم 

اسی یک ماه یا روز درمیون به شوهرت معجون موز ودارچین و گردو و عسل وشیر میکس کن بده انشاا..،خدا بهت بده و عاقبت بخیر بشه 

اللهم عجل لولیک الفرج ...
خب آخه دوباره دخترمیشه اونوقت خیلی بدمیشه...فکرشوبکن یکاری کن که نتیجه هرچی شد  بدترازاینی که ...

ناشکری نکن خدا صلاح مارو بهتر میدونه بعضی دخترا باعث آزار پدرومادر هستن 

دختر قشنگم پسر پهلونم مامان عاشقانه دوستون داره ای کاش همیشه بچه بودید آخه هرچی بزرگتر بشین فاصله ما از هم بیشتر میشه من خستگی الان به جون میخرم فقط این روزا زود تموم نشن همیشه برقرار باشین منتظر یه نی نی باشین به زودی 😍💋