2777
2789
اسیو قورت ندید....شما چیکار دارید که چرا پسر میخاد یا حتی سومی یا دهمی!!!!!!! بهتر نیست الکی روشن فک ...

عادت کردن تو همه چیه زندگی بقیه دخالت کنن دیگه...!

رادینم..پسرمامان هیچوقت فکر نمیکردم یه پسر شیرین مثل تو داشته باشم از وقتی اومدی دنیای مامان قشنگ شد عشق کوچولوی من مرد کوچیک مامان...😍نازگلم قلبمی معجزه کوچولوی من دختر قشنگه مامانربان گوشه ی عکست...حق من این نبود عکستو بااون ربان مشکی ببینم داداشی😔😭🖤 پادشاه زندگی من جایی همین نزدیکی ها مشغول تلاش است...کم می خوابد. استراحتش کم است.دستان مردانه اش را که حکمتش را نمیدانم چرا آرامش بی پایان دارد.پادشاه من خسته میشود اما خستگی در میکند از من...آغوشش از جنس خواب است بی هوا هم که بغلش کنی چشمانت بسته میشود از آرامش بی حساب...چه افتخاریست خانمی کردن برای چنین گوهری...چه برکتیست که خستگی اش با من در میشود...به خودم میبالم که از وجود من لذت میبرد... دستانم خالیست. چیزی برای عرضه ندارم. اما تا آخرین شماره های نفس هایم قدر دان توام..قدردانم که پادشاه من بهترین مرد زمین است...لمس قشنگیست واژه خوشبختی و من خوشبخت ترینم با تو❤همین که از عمق وجود میدانم دوستم داری برایم کافیست...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

امضات چی میگه؟😐بارداری نیستی؟وضعت بده دوتا برای چته،😐

کامل بخونب متوجه میشی ، میگم باردار نیستم تیکرن واسه روز اقدامه . کی گفتم وضعم بده؟ خداروشکر وضعمون عالیع

جان جانانم ناخاسته آمدی و شدی تمام آنچه میخاستم
گفته پول ندین پتو واینا بفرستین برام نمیخواد که لباس بچه رو تن خودش کنه چه اشکال داره

خوب شما داری براش بفرست من بستنی دونه ای ۴ تومان بچه هام یدونه خوردن الان خوردن بازم میخوان نمیتونم بستنی بخرم تو مخارج خودم موندم 

کامل بخونب متوجه میشی ، میگم باردار نیستم تیکرن واسه روز اقدامه . کی گفتم وضعم بده؟ خداروشکر وضعمون ...

شرمنده فکر کردم اونی هستی که پتو خواست 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

👈🤷👉
نه اخه مگه چیه ...دوتابشه سه تا...خب دلشون مثلاپسرم میخواد...مگه چی میشه...یه پسر....یه پسر فقط ...

همین دیگه. به این فکر نمیکنن هر چی بزرگتر میشن خرجشون بیشتر و سنگینتر میشه. بعد میگن خدا آدمو پیش بچه هاش شرمنده نکنه. منم دلم میخواد یه دختر داشته باشم جنسم جور بشه. ولی میگم چرا از شکم و آینده این بچم بزنم بخاطر اینکه دووووست دارم دخترم داشته باشم😏

اممممممان ازجهالت قرن ۲۱ایم اونوقت .... چی بگم هیچی نگم

چه ربطی به جهالت داره 

خب دلش پسر میخواد 

شما که نمیخوای شکمشو سیر کنی 

اگه امضامو دیدی واسم دعا کن به حاجتم برسم یه صلوات واسم بفرست❤😘😍