2777
2789
ببین عزیزم اگه خواستی اقدام کنی فقط تو زمستون این یه مسئله 

بعدایشون منوهم راهنمایی میکنی؟اگه زحمتی نیست برات.

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره واقعا خدا نخواد نمیشه

اول بسپار به خدا بعد هرکاری که فک میکنی بهتره انجام بده چه تو نت بخونی چه از تجربه بقیه استفاده کنی تلاشتو بکن انشالله خواسته دلت با حکمت خدا یکی باشه

یه مامان شاد و پرانرژی که جز شادی و ارامش پسرم چیز دیگه ای مهم نیست ، خونه بهم ریخته مرتب میشه ، چای سرد شده رو میشه عوض کرد ، غذای یخ شده رو میشه داغش کرد، ظرفای نشسته بالاخره شسته میشن اما دیگه بچه هامون 1ساله یا 2ساله یا 3 ساله و ... نمیشن پس از لحظه به لحظه بزرگ شدنش لذت میبرم و سخت نمیگیرم پسر کوچولوی من مامان عاشقته  
شما نباید بخوری همسرت باید اسپرمش رو با کیفیت کنه  تعیین جنسیت با آقا هسش نه خانوم

درسته که مرد دو نوع اسپرم متفاوت داره ولی اینکه بدن زن کدوم یکی از این اسپرمها رو بپذیره هم مهمه 

مثلا اگر بدن زن اسیدی و گرم باشه اسپرم پسر رو غیر فعال میکنه و اسپرم دختر ها چون مقاوم تر هستن ادامه مسیر میدن  تشکیل جنین میدن 

ببین عزیزم اگه خواستی اقدام کنی فقط تو زمستون این یه مسئله 

فک نکنم ربطی داشته باشه چون و جاریم تو زمستون باردار شدیم اون دختر من پسر دارم

یه مامان شاد و پرانرژی که جز شادی و ارامش پسرم چیز دیگه ای مهم نیست ، خونه بهم ریخته مرتب میشه ، چای سرد شده رو میشه عوض کرد ، غذای یخ شده رو میشه داغش کرد، ظرفای نشسته بالاخره شسته میشن اما دیگه بچه هامون 1ساله یا 2ساله یا 3 ساله و ... نمیشن پس از لحظه به لحظه بزرگ شدنش لذت میبرم و سخت نمیگیرم پسر کوچولوی من مامان عاشقته  
من دعا میکنم خدا بهت پسر بده توام دعا کن خدا،به،من دختر بده  بابام طفلی ی ماهه مریضه  دو ...

پسرداریم که از۱۰۰تادختر برا پدرمادرش همدلترودلسوزتره

این پیش فرصای ذهنتونو بریزید دور

بچه روخوب تربیت کنین براخودش

هیچکس ازآینده خبرنداره

اینکه فکرکنین حتما مامیفتیم مریص میشیم دخترداربشیم یه لیوان اب دستمون بده ما ۵۰۰سال پیش بود

نه الان که جوونا میرن وپدرمادرشون میمونن

نه حالاکه همه ازچپ وراست مهاجرت میکنن

و.....

هیچوقت فکراینده رونکنین

امروزو ببینین

وتصمیم درست بگیرید

بعدایشون منوهم راهنمایی میکنی؟اگه زحمتی نیست برات.

پسر یا دختر

الهی راه هیچ کس به بیمارستان و مطب و درمانگاه و دکتر نیفته فقط اونایی که می خوان زایمان کنن برن به دل خوش برگردن لطفا برای سلامتی پدر و مادر منم دعاکنید الهی هیچ وقت استرس سلامتی پدر و مادرتون و نداشته باشید 
فک نکنم ربطی داشته باشه چون و جاریم تو زمستون باردار شدیم اون دختر من پسر دارم

ادامه داره گوش بده

الهی راه هیچ کس به بیمارستان و مطب و درمانگاه و دکتر نیفته فقط اونایی که می خوان زایمان کنن برن به دل خوش برگردن لطفا برای سلامتی پدر و مادر منم دعاکنید الهی هیچ وقت استرس سلامتی پدر و مادرتون و نداشته باشید 
نه عزیزم. جنسیت بچه رو مرد تعیین میکنه

درسته جنسیت بچه رو مرد تعیین می‌کنه ولی محیط رحم زن هم ربط داره چجوری باشه اگر اسیدی باشه اسپرم پسر رو از بین می‌برد و بچه دختر میشه در کل اسپرم دختر قوی تر هست با رژیم غذایی مادر می‌تونه محیط رحم رو مناسب نگه داره که پسر بتونه رشد کنه ولی باز هم صد درصد نیست برای موفقیت صد در صد ای یو ای و آی وی اف جواب میده بازم به نظر دکتر بستگی داره