2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دقیقا یا یکی دیگه بود هر سال عید نوروز زنگ میزد به همسرم میگفت پول بریزید به حسابم میخوام برای ...

اه لامصب این دیگه کی بود    بعضیامریضن منم دیدم طرف میلیاردر هست میوه میدزده بهترین جای شهرخونشه

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️
ولش کن بابا با همه دعوا داره  خودشم نمیفهمه چی داره میگه

ولی تو واون میفهمین چی میگین😂😂😂😂😂حالتون واقعاخوب نیس

تومیای جواب ذهنی خودتومیدی...جوابی که اصلا به پست من نمیخوره

اونم میاد براخودش ریپ میزنه چرامنوریپ میکنی😂😂😂

یه صرب المثله...دیوانه چودیوانه ببیند خوشش آید

آدرست کجاست؟ تشک گارد دار بهمراه تشک و لحاف پسر من نو نو مونده اصلا ازش استفاده نکرده  از ...

چقدر شما انسان خوبی هستین❤

حتی اگه ذره ایی ته دلت به امام زمان(عج) اعتقاد داری یه صلوات برا سلامتیش بفرست و بگو اللهم عجل لولیک الفرج 
من؟ اولی فروردین .دومی تیر

ببین عزیزم اگه خواستی اقدام کنی فقط تو زمستون این یه مسئله 

الهی راه هیچ کس به بیمارستان و مطب و درمانگاه و دکتر نیفته فقط اونایی که می خوان زایمان کنن برن به دل خوش برگردن لطفا برای سلامتی پدر و مادر منم دعاکنید الهی هیچ وقت استرس سلامتی پدر و مادرتون و نداشته باشید 
اون که اره دخترامو با کل دنیا عوض نمیکنم

اسی جان فقط ممکنه همسر شما ۴فقط دخترزا باشه من دوستم سه تا یا‌ چهار تا یادم نیست الان دقیق اورد به هوای پسر همه دختر شد دیگه ول کرد همکارمم سه تا اورد پسر بشه دختر شد همه اگه شرایط مالی و روحی رو داری و دختر بشه بازم ناراحت نمیشی بیار اما اگه غیر این هست خودت و اذیت نکن دو روز دیگه داماد میگیری اونم میشه پسرت 

استارتر جان من اصلا با نظر بقیه موافق نیستم به نظرم پسر داشتن یا دختر داشتنم یه آرزوی مثل آرزوهای دیگه، اگه از نظر روحی و عاطفی و مالی شرایط زندگی خوبی داری خیلی خوبه که برای رسیدن به آرزوت تلاش کنی. اول اینکه بین 3 تا 6 ماه قبل اقدام لبنیات مصرف نکن مصرف مرغت به حداقل برسون و تا جایی که ممکن مصرف ماهی و گوشت گاو افزایش بده. مرتب واژنت با جوش شیرین و آب شستشو بده حتما به همسرت قرص امگا3 بده بخوره و عرق کاسنی هم روزی نصف استکان برای همسرت فراموش نشه. مصرف عسل و خرما رو افزایش بده. سعی کن نمک غذاهاست یکم بیشتر کنی و همسرت حتما باید آزمایش اسپرم بده که کم تحرکی نداشته باشه این خیلیییی مهمه و حتما حتما روز تخمک گذاری اقدام داشته باشی و حتما قبل همسرت شما ا ر ض ا شی از اهمیت این غافل نشو. نیم ساعت قبل اقدام هم خودت با یک قاشق مربا خوری جوش شیرین و یه لیوان آب به وسیله پمپ واژینال شستشو بده اگه مقدار جوش شیرین بیشتر کنی ممکن باعث شی کلا بارداری صورت نگیره چون جوش شیرین اضافه باعث کشته شدن اسپرم میشه و حاملگی رخ نمیده. و توکلت به خدا باشه انشاءالله خواست خدا با خواست تو یکی باشه و بهترین ها برات اتفاق بیوفته

ببخش ها چرا فکر نکنیم ۱۰ سال پیش .مگه میدونستن الان چه میشه قشنگ پشت سرهم میاوردن .اگه به اون باشه ت ...

من دعا میکنم خدا بهت پسر بده توام دعا کن خدا،به،من دختر بده 

بابام طفلی ی ماهه مریضه 

دوتام پسر داره 

اما منم که میسوزم براش گریه میکنم از خوابم میزنم از شکمم 

برای بابام عصاره گوشت آب سیب آب انبه میرم اصلا هم نمیگم شاید کرونا باشه وبگیرم توکل بخدا میشینم بالاسرش بخوره چون اگه نشینم نمیخوره 

والا نرفتم. ولگردی که ناراحت بشم 

هیییییی اگه دختر ندی خدایا!!!!!!!!!!! من دلم برای رحمان بودنت خوشه 

اللهم عجل لولیک الفرج ...
ببخشین برای .چی خب من بدنم که هیچ شده با یکی یا دوتا حالا یه سرم داشته باشم چی میشه.حتی داداشم ندارم ...

بیخیال این آدم های به ظاهر روشن فکر شو 

نگاه از رژیم غذایی استفاده کن صبح ها یه دونه فلفل سیاه نکوبیده قبل صبحونه بخور نیت اسم محمد یا علی کن براش از دوش واژینال جوش شیرین نیم ساعت قبل نزدیکی استفاده کن روز تخمک گذاری و تاریخ حدودی تخمک گذاری رو مشخص کن از روز 12 یک شب در میون و یک بار نزدیک ساعت تخمک گذاری نزدیکی داشته باش به ارگاسم برس اینایی ک گفتم خیلی تاثیر داره 

خدایا شکرت .....