2777
2789

دوستان خواهران گلم هم وطن عزیز خواهش میکنم جان عزیزت که برات ارزش داره این چند روز نه سفر برید نه برای عزاداری لطفا لطفا خونه بمونید بخدا وضع خطرناک شده ب والا مرگ نیر زیاد شده دلامون غصه دار شده خسته شدیم رعایت کنید 

چرا می ید مسافرت چرا دارین میرید شمال چرا هی میخواهید زنجیره باشه کی ما ایرانی ها می‌خواهیم بفهمیم تعطیل کردن برای خوش گذرونی نیست بشینید خونه خواهش میکنم کادر درمان خسته شدن ب والا خسته شدن 

برام  دعا کنید خیلی محتاج دعا شما عزیزان هستم   

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودتو خسته نکن عزیزم.اینا فقط بلدن انواع هشتگارو بزنن به خودشون که میرسن هیچی رو رعایت نمیکنن.

روزی ۵۰۰ نفر بمیر کم نیست 

امام حسین راضی برای عزاداری که باز تلفات باشه چرا یه عده نمیفهمن چرا خرفت شدن میرن سفر میرن بیرون 

از کی تعطیله؟کجاهارو میبندن؟فقط ادارات بسته میشه؟ همینجوریش که نون نیست یکسره هم تعطیلی واقعا متاس ...

فقط مشاغل شماره یک باز نانوایی سوپری مواد غذایی