2777
2789

پسرم عاصیم کرده دیگه همش یا درحال نق زدن و گریه کردنه یا خرابکاری میکنه باباشم هی دعواش میکنه میگه نکن دلم واسش میسوزه هیچ کاری از دستم بر نمیاد باهاش بازی میکنم بهش خوش نمی گذره باز نق میزنه طفلی ۲۴ ساعته تو خونس میترسم ببرمش بیرون پدرشم اصلا به فکر نیست بخدا دیگه کم آوردم😞😞یه سالو ۷ ماهشه

تاریخ شروع رژیم۱۴۰۰/۳/۱۶ وزن شروع ۹۶.۴۵۰  وزن این هفته ۹۶.۳۵۰ وزن هدف۷۰ گروه از قرمز

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واقعا 

من پسرم قبل کرونا اومد 

به همسرم میگم به خدا میدونستم کرونا میاد بچه دار نمی‌شدم 

از بس گناه دارن طفلیا

۲۵ مرداد ۱۴۰۰ نحس ترین روز زندگی من بود … روزی که از خواب پاشدم گفتم صبحانه بخورم به بابا زنگ بزنم حالشو بپرسم اما …. گفتن یتیم شدی … بدبخت شدی …. دیگه زندگی برام تموم شد … همون روز همون ساعت من مردم … لطفا برای پدرم و ارامش خودم یه صلوات بفرستید 😔😔😔 خیلی زیاد محتاجم ….

گیرندین زیاد بهش مخصوصا الان که بچه ها یه سره تو خونه هستن من ازحساسیتام کم کردم این مدت...اسباب بازی هرچند وقت بخر سرم گرم شه با چیز جدید بهتراز پا تلویزیون وگوشی بودنه

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️

پسرم منم ماشتلله خیلی پر انرژی هست 

خستع شدم  اینا خسته نمیشن بخدا تازه دخترمم تازه راه رفتن یاد گرفته اینقد باهم بازی میکنن 

ولی اصلا اسباب بازی هاشو نمیده به دخترم 

خیلی هم اذیت میکنه 

اگه دخترم عاشق شد تمام دنیا رو بهم میریزم تا دخترم را به عشقش برسانم حتی اگر انتخابش اشتباه باشه بهتراز ان است که یه عمر حسرت گرفتن دست عشقش پیرش کند 👈👈👈👈👈یا اینه دخترم اگر عاشق شد😍حاضرم زندگی ام را بدهم تا اورا به عشقش برسانم😊میدانی؟ اگر خدای ناکرده انتخابش هم نامناسب باشد☹ رسیدن به عشقش خیلی بهتر از آن است که سالها با مردی زندگی کند و عقده ی گرفتن دستان عشقش پیرش کند😪
تو که نمیدونستی من تو کرونا باردار شدم الان همه اش دلم واسه بچه میسوزه 5 ماهشه فقطمنو باباش رو دیده ...

دقیقا یه ماهش شد کرونا اومد

تاریخ شروع رژیم۱۴۰۰/۳/۱۶ وزن شروع ۹۶.۴۵۰  وزن این هفته ۹۶.۳۵۰ وزن هدف۷۰ گروه از قرمز
گیرندین زیاد بهش مخصوصا الان که بچه ها یه سره تو خونه هستن من ازحساسیتام کم کردم این مدت...اسباب باز ...

ااصلا با هیچی سرگرم نمی شه نهایت چند دقیقه اول بازی  کنه

عزیزم پسر منم دوساله است دقیقا همین مشکلو داریم حالا هی که بزرگتر میشن بدتره

لعنت به این کرونا

پسرم منم ماشتلله خیلی پر انرژی هست  خستع شدم  اینا خسته نمیشن بخدا تازه دخترمم تازه راه ر ...

باز خوبه باهم سرگرم طفلک پسر من تنهاست

خدا از این بچه های شر و شیطون به همه بده😞

🤦‍♀️نداشتنش یه مشکله داشتنش یه مشکل ایشالا به زودی خدا دامنتو سبز کنه عزیزم