2777
2789
عنوان

انتخاب خواهرم معتاد بودن و..

634 بازدید | 20 پست

بچه ها من خواهرم با یه پسری عاشق همن پسره ماری مصرف میکرد اما با کمک خواهرم الان دوساله نمیکشه آزمایش هم میده هرماه رفیق باز بود اونم بهتر شده الان پا پیش گذاشتن مامانم که کلا از خونه بیرونشون کرداز دیشب هم جر بحث دعوا آدم معتاد برا چیه آدم رفیق باز برا چیه بزار بمیرم بعد زنش شو و.... خواهرمم یطرف دیگ عصبی ناراحت زار زار گریه هرچی میگیم باهم برید آزمایش معتاد نیست میگه بعدا دوباره میکشه اعتباری نیست چیکارکنم😭ب عنوان خواهر بزرگتر واقعا خواهرم اینجور میبینم دلم میگیره نمیدونم چی درسته

ادیوس ..☆

مادرت حق داره معتاد احتمال اینکه باز بکشه خیلی زیاده نمیشه اعتماد کرد

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به عنوان خواهر بزرگتر وظیفه داری راجبه پسره تحقیقات لازم رو انجام بدی و زمان بخری 

بعد اگه پسر خوبی شده باشه به خانواده بگی و اگه دوباره برگشته باشه سمت اعتیادو رفیق بازی باید به خواهرت کمک کنی فراموشش کنه

اول از همه چیز باید بفهمی این وسط عشقه یا وابستگی یا بزور قبول کردن اینکه عشقه!!!؟

جاده زندگی را خدا هموار میکند کار من فقط برداشتن سنگ ریزه هاست
مادرتون با تجربه س ندین بدا خودشم پشیمون میشه اما چاره ای نداره چون خودش انتخاب کرده

منم نظرم تقریبا همینه اما کلا سکوت میکنم اینجور وقتا گوش میدم بیشتراما ناراحتی و گریه کردنش رو اعصابمه دلم میشکنه

ادیوس ..☆

مامانت درست میگه اینهمه زحمت بکش بچه بزرگ کن بعد اینجوری خر باشه ببخشیدا ولی خب همینه 

خانم هستم 🍁خوب بودن  و بدبودن  فقط برچسبیه که ادما روت میزنن بر اساس میزان نفعی که براشون داری. 🌸🌸(خطاب به یه عده اگه اهل دعوا و عقده گشایی هستی سرت به سنگ خورد چون من جواب نمیدم بگرد دنبال یه قربانیه دیگه خدا نگهدار 😛)
شما راهی برا سنجش عشق و وابستگی داری؟

بله 

بااستفاده از حرفایی که زده میشه یا روابطی که به وجود میاد میشه فهمید 

از روی دلیل اینکه چرا طرف مقابل انتخاب شده میشه فهمید

جاده زندگی را خدا هموار میکند کار من فقط برداشتن سنگ ریزه هاست