2777
2789
عنوان

انتخاب خواهرم معتاد بودن و..

| مشاهده متن کامل بحث + 634 بازدید | 20 پست
به عنوان خواهر بزرگتر وظیفه داری راجبه پسره تحقیقات لازم رو انجام بدی و زمان بخری  بعد اگه پسر ...

اره این هفته رفتم تحقیق کردم حتی پیش چندتا  خانواده رفیقاشم رفتم 

میگن قبلا آدم کثیفی بوده یعنی همون ماری 

ولی سر به زیر و درست شده شب بیرون نی تا دیروقت دور مغازشه  سرش به کار خودشه 

تقریبا از ۲۰ نفری پرسیدم همه گفتن قبلا بد بوده درحد لاشی اما مدتیه خوب شده ولی مامانم نمیپذیره اصلا  میگه دخترکور و کر هم نمیدم بهش 

عشقه اینا از بچگی باهم بزرگ شدن تو یه محله از همون بچگی به خواهرم چشم داشت مراقبش بود یجورایی از مدرسه تا خونمون قایمکی دنبالش میومد کسی اذیتش نکنه دیگه ۶سال پیش به خواهرم گفت خواهرمم گفت بزار اگ تونستم درستت کنم بعد پا پیش بزار رسمی 

دیگه ۴سال دورش بود هرماه آزمایش مشاور و..... 

ولی من بازم نطری ندارم واقعا فقط آرامش خواهرم میخوام

ادیوس ..☆

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره این هفته رفتم تحقیق کردم حتی پیش چندتا  خانواده رفیقاشم رفتم  میگن قبلا آدم کثیفی بود ...

اگه مطمعنی از حرفایی که زده شده 

با مامانت صحبت کن راجبه عشق و.... 

بگو چجور راضی میشی دخترت عذاب بکشه میدونم مادری نگرانی ولی تحقیق کردیم پسره درست شده 

بگو چجور راضی میشی یه عمر حسرت اینکه کنار عزیزش باشه و بخنده رو بکشه 

شد با خودت ببرش از چندجا بپرسه راجبه پسره

بازم بستگی به نظر خودتو خانوادت داره

جاده زندگی را خدا هموار میکند کار من فقط برداشتن سنگ ریزه هاست
اگه مطمعنی از حرفایی که زده شده  با مامانت صحبت کن راجبه عشق و....  بگو چجور راضی میشی د ...

اره اینارو بهش گفتم 

حتی پیش حاج آقا محلمون هم باهام بود که حاج اقا گفت من تو این تایم یکسال دوسال تاییدش میکنم آدم شده 

مامانم گفت خر همونه فقط جلش عوض شده🤨🤨🤨🤨 دیشبم که اومدن مامانم نیومده بیرونشون کرد میگه آدم خرابکار تو خونم نمیزارم بیاد نماز می خونم 

یه داستان دیگه که هست ولی راست دروغ نمیدونم 

میگن به چند تا دختر رابطه داشته بعد گول زده ول کرده مامانم میگه عوضی و بی ناموسع ولی من رابطم باخواهرم خیلی نزدیکه خواهرم هم از دستس هرچی بشه میگه خواهرم گفت تو این شش سال جتی دستمم میگیره میگه با اجازه 

همین دیگه هیچی نبوده نهایت موقع دیدن یه بغل کردن چند ثانیه ای 

خیلی کلافم خواهری نمیدونم چکنم خواهرم آوردم خونه خودم ولی گوشه اتاق زار زار هرچی میگم بریم بیرون هرچی میخوام حال هواش عوض شه انگار ن انگار

ادیوس ..☆
اره اینارو بهش گفتم  حتی پیش حاج آقا محلمون هم باهام بود که حاج اقا گفت من تو این تایم یکسال د ...

ببخشید 

ولی به مادرت بگو شمایی که نماز میخونی و حرف از خدا میزنی  کجا خدا گفته حق داری مهمون رو از خونت بیرون کنی!تو گوگل بزن از حدیث معصومین براش بگو 

جاده زندگی را خدا هموار میکند کار من فقط برداشتن سنگ ریزه هاست
ببخشید  ولی به مادرت بگو شمایی که نماز میخونی و حرف از خدا میزنی  کجا خدا گفته حق داری مه ...

حرف حرف  خودشه اصلا ماهارو جز آدم حساب نمیکنه حتی نمیاد بشینه منطقی باهامون حرف بزنه

ادیوس ..☆