2777
2789
عنوان

بچه پیش دبستانی

| مشاهده متن کامل بحث + 579 بازدید | 69 پست
خوبه اینطوری

سه تا هم کتاب دارن.در کل خیلی خوبه.اگه بچه نرفته باشه یک ماه قبل باید یه دوره کوتاه بره پیش دبستانی پس قبلش بره خیلی بهتره.

وزن شروع:70/800،وزن اولیه:68،وزن جدید:61/400،وزن 99/2/28: 61،وزن 99/3/11: 60/700،وزن 99/4/8: 58/500،وزن 99/5/5: 57/300،وزن هدف: به هدفم رسیییییییییدم.💪💪💪💪.خواستن توانستن است💪💪💪💪*با تشکر فراوان از الهه جون و سرگروه های عزیز😍😍😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مگه برترها رو اعلام میکنن؟ 

بله اونجا به ما گفتن دخترتون با این نمره نفر برتر بوده تو مشهد موقع ثبت نام کلاس اول هم مدیر مدرسه گفتن چقدر نمره سنجشش بالاست

عشق های زندگیم همسرم و گل دخترم (با احترام هیچگونه دوستی پذیرفته نمی شود.)
خانما من دوتا داداش دوقلو دارم باید امسال برن پیش دبستانی .. شهریه ش خیلی زیاده برامون بنظرتون خودم ...

من دیروز دخترمو برای کلاس اول بردم سنجش اونجا ی خانومه هم بچشو اورده بود معلمم بود گفت برم از کتابخانه کتابای مخصوص پیش دبستانی بگیرم اسمشو نگفت ادرس داد گفت خودشون راهنمایی میکنن گفت خودت تو خونه باهاش کار کن خیلی تاثیر داره برای مدرسش چون دختر منم نرفته پیش دبستانی

هالا شما ی پرسجو کن ببین چیا هست شاید به دردتون خورد

آره خودم ان شاالله کار میکنم. ولی برام آموزش هارو میفرسته بعد خودم باهاش کار میکنم. من مجازی آفلای ...

کتاب جامع گاج پیش دبستانی بگیر تمامش هست عزیزم

من دیروز دخترمو برای کلاس اول بردم سنجش اونجا ی خانومه هم بچشو اورده بود معلمم بود گفت برم از کتابخا ...

کتاب جامع گاج پیش دبستانیه من با دخترم کار کردم عالیه عالی و دخترم جز نفرات برتر سنجش پیش دبستانی شد

من رفتم گفتن چهار و نیم 😐

بابا بخدا ما منطقه ی خیلی پایین تهرانیم ..شهریه رو گفتن ۵ تومن .. فک کن دوتا داداشم باید ده تومن بدیم اصلا هنگ کردم ... انقدم مدیر پیش دبستانیه چس و فسی بود هی میگفت یه تومن همین الان بده اسمشون بنویسم چون پُر شده دیر بیای دیگه جا نیس 😐😐

من نشستم تَهِ گلدون 
چیا پرسیدن سنجش؟؟

سوال ازش زیاد پرسیده بودن

مثلا گفت یک خرگوش بود باید به خونش میرسوندمش

باید چندتا مهره رو نخ میکردم

باید خط منحنی و دایره میکشیدم

چند تا مداد نشون داد رنگاشونو پرسید و تعدادشونو بعد گفت ۵ تاشونو جدا کن بده به من

از ۱ تا ۱۰ گفت بشمار و بعد گفت حالا برعکس بشمار یعنی از ۱۰ تا ۱ البته من تا ۲۰ و برعکسو بهش یاد داده بودم و سوالای دیگه نیم ساعت تو اتاق بود

در ضمن خوب با بچه کار کنید مدادو درست تو دستش بگیره یک نقاشی هم باید میکشید

بابا بخدا ما منطقه ی خیلی پایین تهرانیم ..شهریه رو گفتن ۵ تومن .. فک کن دوتا داداشم باید ده تومن بدی ...

ما که شهرستانیم عزیزم  اونم تازه استان  خراسان رضوی هستیم استان تهرانم نیستیم 😐