2777
2789
عنوان

با 20 میلیون چیکارکنم ریاد تر بشه همگی بیای یا خرید دلار ن

| مشاهده متن کامل بحث + 14513 بازدید | 23 پست

عزیزم ۲۰ملیون تومن منظورته؟

گزینه ی اخری که منتفیه چون با این پول حتی یه دونه ابزار کار ام دی اف هم نمیتونی بخری.

اولی که ریسکه 

دومی بنظرم خوبه من خوشم اومد اما با این کار آشنایی ندارم.سودش چقدره؟ینی از هر بالشت چقد سود داره؟چند درصد؟

سومی هم بیست تومن کمه و قبول نمیکنن صندوق ها

چهارمی خیلی خوبه چون نه اجاره داری نه خستگی داره و نه هزینه رفت و آمد.فقط انگیزه میخواد و تعقل و یکم اموزش درباره فضای مجازی.

پنجمی که چیز ناچیزی طلا میشه و به این زودیا پولتون ۱۰۰نمیشه.طلارو میخرن برای پس انداز

ششمی هم که اول پیام عرض کردم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه بورس نه دلار نه طلا..

برو سراغ یه حرفه که هم یاد بگیریش هم درآمد داشته باشه.

اول ببین بین شغل هایی ک گفتی علاقه ات به کدوم بیشتره و کدوم باز کار بهتری داره.

برای خرید عمده لباس و ... بازار تهران برو..چن تا تولیدی توی شهرتون.تاجایی ک میدونم تولیدی لباس توی تهران و قم زیاد هستش.نگران نباش توکل کن به خدا ۱و۲ماه ام شاگردی کن بعد شروع کن.موفق باشی

18

خوب، بیست تومن رو ببر بذار بانک و اصلا فراموش کن این پولو داری و تا جای ممکن ازش خرج نکن. 

دوم: همین فردا بدون معطلی میری پیش  اون رفیقه ام دی اف کارت ، می ایستی، شاگردی میکنی تا کم کم به اوسّایی برسی. درآمد کاره ام دی اف تضمین شده است . شغلشم تابستونو زمستون و بیکاری نداره. 

تو هم معلومه پسره زرنگی هستی که میخوای روی پای خودت بایستی.

سوم: در کنار ام دی اف، روزای ِ بیکاری، میری کارگاه مبل سازی، فروشگاه نه، کارگاه، رویه کوبیِ مبل رو یاد میگیری، اینم درآمدش تضمینیه و میلیونی. دستمزداتو از ام دی اف و رویه کوبی ، جمع کن بذار روو بیست تومنی که الان داری. بعد دستِ هیچ کس و ناکس هم نده بعنوان شراکت. چون پولتو میکشن بالا.  خودت کم کم چم و خمو یاد میگیری که پولتو چطور وارده کار کنی. 

موفق باشی👍

تو پسری؟خب اگه پسری نصیحت خواهرانه ی منو گوش کن پولتو بذار تو قرضالحسنه ای جایی که بعد ها بتونی از روش وام درصد پایین بگیری.

بعد برو دنبال حرفه ی ام دی اف کاری.فقط شاگردی کن.سر یکسال برو وامی که گفتم رو بگیر شروع کار کن.

حتما یه حرفه رو یاد بگیر چون کم سنی برای آینده ات خوبه..بازار کار ام دی اف و.. زیاده چون یاد بگیری میتونی کابینت و دکوراسیون و مبلمان و.. بسازی تولیدی بزنی فروشگاه و...

آنلاین شاپ هم بزنی دیگ کم کم خودت بری سمت تولیدواینا.

برای همه کارهات پلن بچین ببین بعدش میخای چیکار کنی.بزرگ فکر کن و زیاد تلاش کن وبافکر کار انجام بده

خوب، بیست تومن رو ببر بذار بانک و اصلا فراموش کن این پولو داری و تا جای ممکن ازش خرج نکن.  دوم ...

پدر خود من جوشکاره و من جوشکاری رو کامل بلدم منتهی خودمم علاقم ام دی اف هست 

ممنون از اینکه وقت گذاشتی و راهنمایی کردی شبتون بخیر