2777
2789

بچه ها من با شوهرم دو سال دوست بودم از روز اولی که باهاش آشنا شدم گفت ببین ساحل جان من قصد ازدواج اصلا ندارم تو خوشگلی جوونی موقعیت خوب صد در صد برات پیش میاد اگه مورد خوبی بود باهاش ازدواج کن و بخاطر من زندگی و عمرت و حروم نکن من راصی نیستم بعد در جواب گفتم من الان از شما تقاصای ازدواج کردم؟گفتم کی میای خواستگاریم؟اصلا جدا از اینها از کجا انقدر مطمئنی که من قصد ازدواج دارم؟حالا باشه قصد ازدواج دارم مثلا از کجا انقدر مطمئنی که شما مرد ایده ال من هستی و من برای زندگی به عنوان یک همسر شما رو انتخاب میکنم؟اصلا چی شد به همچین نتیجه ای رسیدی؟آیا من رو دختر اویزونی دیدی؟بعد کبی ازم معذرت خواهی کرد گفت نه بخدا این خرفها چیه اصلا من کجا و تو کجا(چون از نظر زیبایی خیلی ازش بالاتر بودم هی میگفت من کجا و تو کجا) گفتم من و تو فقط باهم دوستیم گفت آره بخدا میدونم قصد جسارت نداشتم فقط چون من کلا به ازدواج فکر نمیکنم و گرفتاری های خاص خودمو دارم و اصلا قصد تشکیل زندگی و اینا ندارم گفتم (بچه ها حقیقتا اون موقع واقعا قصد ازدواج نداشتم ولی بعد چند ماه خیلی عاشقش شدم دلم میخواست باهاش ازدواج کنم) خلاصه گذشت و هفت ماه بعد برام یه خواستگار اومد بهش گفتم اونم گفت اگه مورد خوبیه بهش فکر کن گفتم باشه هفته بعدش گفت ساحل جان خواستگارت چی شد گفتم ردش کردم گفت عه چزا گفتم به توچه اخه نکنه باید از تو اجازه بگیرم وا ... اونم چیزی نگفت درست سال بعدش نهم مرداده ماه بود روز تولدم باهم رفتیم بیرون و کلی گشتیم کادو بهم یه انگشتر طلا کادو داد اولین تولدم بود که کنارش بودم یه انگشتر بزرگ و خوشگل واقعا خوشحال شدم خواهرم همون موقع زنگ زد داشت راجب پیشنهاد یه معرف از خواستگار جدید حرف میزد گفتم حالا میام خونه بهت زنگ میزنم الان نمیتونم خوب حرف بزنم قطع کردم پرسید کی بود گفتم خواهرم کلید کرد که ببینم خواهرت بود شمارشو ببینم اسمش و ببینم (در حد مرگ ذوق کردم داشت بهم برای اولین بار گیر میداد یعنی براش مهم شده بودم) بهش نشون دادم باز گیر داد بگو چی گفت گفتم راجب خواستگار حدید میخواست خرف بزنه خو اینجا که نمیتونستم باهاش حرف بزنم (چهره اش اونقدر غمگین شد صورتش قرمز شده بود انگار میخواست گریه کنه)گفت ساحل؟گفتم جون و دلم؟گفت من عاشقت شدم میخوام باهات ازدواج کنم میخوام تو زنم بشی خانم خونه ام باشی اما فقط یک سال دیگه بهم فرصت بده یک سال(دیگه خودتون میدونید من اون لحظه رو پاهام بند نبودم) گفت با من ازدواج میکنی به خواهرت همین الان زنگ بزن بگو هیچ خواستگاری حق نداره بیاد خونتون و تو تا یک سال آینده کلا قصد لزدواج نداری گفتم باید فکر کنم (جوابم صد در صد بله بود نمیخواستم هول بازی دربیارم) گفت باشه تا فزدا گفتم اصلااا حداقل یک ماه خواست حرف بزنه گفتم نه عزیزم نه زودتر از نمیشه گفت باشه خلاصه بله دادم و شوهرم تو اون یک سال اسم خواستگار میشنید هزار بار می مرد و زنده میشد و ما همونجوری که گفته بود یک سال بعدش عقد کردیم 

هدف از زدن این تایپیک این بود که گاهی وقتها ناامید نشید شوهر من همونی بود که بارهاااا سفت و سخت تو دوستی گفته بود قصد ازدواج ندارم 

بچه ها ازدواج کردن افتخار نیست ازدواج کردن همه  زندگی نیست ازدواج به این معنی نیست که خوشبخت باشی بدون ازدواجم میشه خوشبخت بود امااا واقعا یه وقنهایی دلت میخواد هر جوری شده زندگی کنار عشقت رو تجربه کنی اونم رسمی و قانونی 

وقتی جواب استارتر یه تاپیک و میدم تو خودتو نخود اش نکن جواب نده چون گ و ه خوریش به تو نیومده حالا هر چی دوست داری منو ریپ بزن جواب و تایپ کن من اسم کاربری تو تو اعلاناتم ببینم نخونده پیامت و حذف میکنم حالا هری رد کارت باباااا 

پایدار گلم❤

😡وقتی مخاطبم تو نیستی ،تحت هیچ شرایطی ریپلای نکن که بخوای افکار پوسیده خودت رو به زور تو مغز من بچپونی،چون اینقدر لجباز هستم که تا ته دنیا باهات کل کل کنم،حتی اگر به قیمت حذف کاربری جفتمون تموم شه..پس وقتی جوابمو بده که فقط مخاطب حرفم تویی.تاماااااام😡

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زیبا بود 

( میشه برا سلامتی فندوقم صلوات بفرستی) نی نی خوشگلم مامان جان تو بهترین سوپرایز زندگیم بودی وقتی تو اوج نا امیدی وارد زندگیم شدی نفس مامان انشالله سالم و سلامت ب دنیا بیایی اینو بدون مامانی خیلی دوستت داره 
خب ملاک نمیشه ک پاشیم ریسک کنیم دوسال عایاا بشود یا نشود !!!!!!!!

آها ببین یه چیز و یادم رفت میخواستم آخرش بنویسماا مامانم صدام زد یادم رفت اینو خواستم بگم که حتما باید اول ببینید طرف مقابلتون آدم درست و درمون هست یا نه یه مرد باشخصیت مثل شوهر خودم نه هر بی سر و پایی ارزش موندن نداره و اینم بگم پسری که از اول اینجوری صادقانه باهات حرف میزنه خیلی خیلی قابل اعتماد از اون پسریه که تو خیابون دیدتت یک ساعت بعد پیشنهاد ازذواج میده بهت 

وقتی جواب استارتر یه تاپیک و میدم تو خودتو نخود اش نکن جواب نده چون گ و ه خوریش به تو نیومده حالا هر چی دوست داری منو ریپ بزن جواب و تایپ کن من اسم کاربری تو تو اعلاناتم ببینم نخونده پیامت و حذف میکنم حالا هری رد کارت باباااا 

چندسالت بود اون زمان 

۲۶سالم بود 

آها ببین یه چیز و یادم رفت میخواستم آخرش بنویسماا مامانم صدام زد یادم رفت اینو خواستم بگم که حتما با ...

بازم ریسکه ممکنه طرف عاشقت کنه ولی بازم نظرش همون بمونه و ما بمونیم و یه دل شکسته 

چ کاریه 

بازم ریسکه ممکنه طرف عاشقت کنه ولی بازم نظرش همون بمونه و ما بمونیم و یه دل شکسته  چ کاریه&nbs ...

ریسک که داره بله درسته

آفرین پخته عمل کردی 

😘