2777
2789
عنوان

توروخدا میشه کمک کنید شوهرم حالش بده

| مشاهده متن کامل بحث + 2366 بازدید | 73 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دو روز پیش

حتما صبح باز اسکن بگیره ما خانوادگی مریض شدیم خالم الان 25درصد ریه درگیره هر روز میره سرم میزنه گفتن چهار روز باید بیای 

پسرخالم 20درصد درگیر بود گفتن 3روز بیا سرم بزن

لطفا لطفا جدی بگیرین امروز برید دکتر

غذا بدون روغن سوپ ابگوشت و....دمنوش اویشن.پونه.بنفشه.

برای دمنوش از ترکیب پونه+ آویشن(کاکوتی نباشه)+بابونه استفاده کنین

سرخ کردنی ب هیچ عنوان

آبگوشت هم حتما بدون چربی

و همرا همه ی غذاها لیمو تازه بچکونن داخل اون بخورن

طی روز مایعات ولرم فراوون مثلا هر دوساعت 

ترجیحا شربت عسل با لیمو و یه ذره نمک چندبار در روز

سوپشون هر چه نازک تر بهتر فقط داخلش سیب زمینی و ترجیحا آلو به همراه سبزیجات تلخ و معظر بریزین و پایه اون جو پرک و گندم بلغور شده باشه

(آقا هستم ) مهربان باشیم، ببخشیم و لبخند بزنیم ... حس خوب قدم زدن در طبیعت رو از دست ندین (بخصوص کوهنوردی)، موسیقی خوب گوش کنین و به کسانیکه دوستشون دارین زنگ بزنین ... در تاریکترین لحظه های زندگی و در عمیق ترین شرایط سخت، اما خدا همیشه هست

داروی امام کاظم هم میگن خوبه تو همین نی نی سایت سرچ بزن 

از عطاریا میشه تهیه کرد

اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم برای ارامش و سلامتی خودم و خانوادم دعاکنید                 ‌‌‌                   یاکاشف الکرب عن وجه الحسین اکشف کربی به حق اخیک الحسین

عزیزم یه سنگ مرمر سفید و تمیز بشورید بعد بذارید رو شعله مستقیم اجاق تا حسابی داغ شه بعد شعله رو خاموش نکنید بعد 4یا 5 قطره سرکه سیب رو روش بریزید و شوهرت صورتشو ببره نزدیک وچند نفس عمیق بکشه تا بخارای سرگه رو بره تو ریه ش 

بخارش قطع شد دوباره اینکارو انجام بده سه 4بار انشاالله که بهتر میشه

هیچ کسی رو به مقام خدایی بالا نبر...میره اون بالا واست عذاب نازل می‌کنه!!

کپسول اکسیژن ۱بار مصرف از داروخانه حدود ۴۰ تومانه قوطی شبیه تافته بگیر نفسشو بهتر میکه 

بهش حتما گوشت کباب شده بده برای بنیه بدنش

چای آویشن و پونه رو تو فلاکس بریز مدام بخوره

حمام کوتاه مدت 

از عطاری شربت بگیر گیاهی غرغره کنه 

آب لیمو عسل که شیرین باشه گلو رو نرم میکنه

آب سیب و هویج و گلابی بده

ویتامین سی و زینک 

خدایا مرا آن ده که آن به   

یا چای ساز و بزن ب برق یه چهارمش آب بریز بذار بجوشه وقتی به جوش اومد خاموش کن یه قاشق چای خوری جوش شیرین بریز توش شوهرت یه ملحفه رو سرش بندازه زود کتری چای ساز و ببر زیر ملحفه تا حسابی نفس بکشه این کار رو هم تا 6بار پشت سر هم انجام بدین انشاالله که بهتر بشن 

روزی دو سه مرتبه اینکار رو انجام بدین

ان‌شاالله همه ی بیماران شفا پیدا کنن

هیچ کسی رو به مقام خدایی بالا نبر...میره اون بالا واست عذاب نازل می‌کنه!!