2777
2789
عنوان

توروخدا میشه کمک کنید شوهرم حالش بده

| مشاهده متن کامل بحث + 2366 بازدید | 73 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

رفته حموم اونقد سردشه اب داغ و باز کرده تا گرمش بشه

به هیچ عنوان تا بهبودی حموم نره حداقل 2هفته 

(آقا هستم ) مهربان باشیم، ببخشیم و لبخند بزنیم ... حس خوب قدم زدن در طبیعت رو از دست ندین (بخصوص کوهنوردی)، موسیقی خوب گوش کنین و به کسانیکه دوستشون دارین زنگ بزنین ... در تاریکترین لحظه های زندگی و در عمیق ترین شرایط سخت، اما خدا همیشه هست

اینو که میگم جدی انجام بده خیلی بهتر میشه

هر چند ساعت به چند ساعت بهش یک لیوان جوشونده ی مریم گلی بده

تلخه ولی حتما بخوره سریع خوب میشه

ما کلی از فامیلامون کرونا گرفتن درحدی که بیمارستان بستری بودن این کارو کردن سریع خوب شدن

روزی حداقل ۴_ ۵ لیوان بخوره

چه دمنوش هایی بهش میدین و غذا چیا درست میکنین براشون؟

(آقا هستم ) مهربان باشیم، ببخشیم و لبخند بزنیم ... حس خوب قدم زدن در طبیعت رو از دست ندین (بخصوص کوهنوردی)، موسیقی خوب گوش کنین و به کسانیکه دوستشون دارین زنگ بزنین ... در تاریکترین لحظه های زندگی و در عمیق ترین شرایط سخت، اما خدا همیشه هست

سلام عزیزم

کرونا دلتا در عرض 48ساعت میتونه ریه رو درگیر کنه

شما کی اسکن گرفتین؟

شما باید ارامش بدین به همسرتون 

من خودم 17روز پیش کرونا داشتم دارو مصرف کردم سرم زدم و الان هنوز هم دارم ویتامین سی مصرف میکنم 

بازم ببر دکتر ...من خاهرم اینجوری بود ۶بار بردم دکتر ..هر بار حالش بده ببر سرم بزن 

آب هویچ..سوپ .دمنوش آویشن.استامینیفون.شربت عسل آبلیمو...قرص جوشان ...اینارو بده بهش

آب زیاد و چای زیاد بخوره تا از ادار بره بیرون ویروس

تاکید میکنم حالش بد شد حتمن ببر سرم بزن

ظرف یک بار مصرف واسش استفاده کن 

دسشویی حمام بعد هر بار استفاده اسپره آب وایتکس کن

یک متر نیم فاصله داشته باشید.و ماسک بزنید ...

رخت خوابشم جدا باشه ...

اگه خدا بود ما این همه درد نمیکشیدیم 🫠