2777
2789
عنوان

توروخدا میشه کمک کنید شوهرم حالش بده

| مشاهده متن کامل بحث + 2366 بازدید | 73 پست
میشه بگید ممنون

عزیزم دستور دوتا غذا برات میذارم اینا هم مقویه هم طبعشون خوبه إن شاالله شفا بگیره 

اولی 

سوپ بلغور گندم گوشت بلدرچين یا گوسفند بلدرچين بهتره  با  سیر وپیاز فراوون تفت بده بعد هویج رنده  شده رو اضافه کن روغن هم اگر کنجد وزیتون باشه بهتره نداری از همین روغن مایع ها استفاده کن  بذار بپزن بعد بلغور گندم رو که از قبل خیس کردی اضافه کن ونمک بزن ادویه نزن بذار بپزن وجل بیفتن سوپ مقوی وخوشمزه ایی هست اگر توانایی داره همراه غذاش وگرنه به عنوان یک وعده غذایی استفاده کنه 

غذای دوم نخودآب هست 

نخود رو از قبل خیس کن  ونفخش رو بگیر 

گوشت بلدرچين یا گوسفندی رو با پیاز فراوون تفت بدهنخود سیب زمینی مدل آبگوشتی اضافه کن نمک زردچوبه  بریز بذار بپرن اخرای پخت بهش زیره فلفل سیاه ترخون خشک اضافه کن یه جوش خورد خاموشش کن بعد موقع سرو اگر دوست دارید بهشون آبلیمو اضافه کن من خودم موقع سرو دیگه سیب زمینی ها رو له میکنم اینم غذای مقوی وخوبیه ابن دوتا دستور رو یه دکتر متخصص داخلی بهم داد

خدایا نظری شاید بشود فرجی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم دستور دوتا غذا برات میذارم اینا هم مقویه هم طبعشون خوبه إن شاالله شفا بگیره  اولی  ...

اینو توی دستور دومی یادم رفت بگم اگر به سیر حساسیت ندارین اخرای پخت سیر رو  خوب له کن وبه غذات اضافه کن اگر حساسیت دارید یا طعمشو دوست ندا رید موقع تفت اضافه کن

هو الشافی 

شربت گیاهی  مدبر کرونا رو از این جا آموزشش یاد بگیر و درست کن

و انواع سوپ و آش مخصوص کرونایی ها

دارو امام کاظم علیه السلامم خوبه...

کانال بالایی هم برای استاد طالقانیه فرق نمیکنه...

کاربر مرد هستم         اگر دین ندارید آزاده باشید...
من نمیدونستم اینو .تازه فهمیدم.دیکه نمیزارم بره تا خوب بشه

آره گلم. دورازجون همه، من بچه فامیلمون تب داشته بود برده بود حمام که تبش بیاد پایین تشنج کرد بعد دکتر گفته بود نباید میبردی

میشه واسه حاجت دلم اگه تونستین صلوات بفرستین؟ ممنون دوست جونیا❤تیکر بارداری نیست.
سلام عزیزم تب و لرزش قطع شده فقط گلو درد داره. دکتر میگه یه هفته تا دوهفته طول میکشه خوب بشع

إن شاالله زودتر خوی میشه آویشن یا بابونه دم نوش درست کن مرتب بهشون بود۳۳