2777
2789
عنوان

خواهر شوهر احمقم

| مشاهده متن کامل بحث + 1590 بازدید | 113 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خدا حفظش کنه در حکمت از اون سمت بستس از یه سمت دیگه بازه دیگه شمام غصه نخورد 

نه من غصه نمیخورم چون شوهرم میگه اگر باهاشون رابطه داشتیم یه روز خوش نمیدیدیم تا الانم طلاقمون داده بودن ازبس دخالت میکردن.من انتخاب شوهرم بودم دوست نبودیما شوهرم دوسال عشق یک طرفه داشت به من.ازدواجمون سنتی بود از طرف من البته.برا همین زیاد از من خوششون نمیاد.

چرا اخع 

به خاطر بدی هایی که دوران مجردی و بعد ازدواج در حقش کردن ازشون متنفره.برا همین رفت و امد نداشتیم پسرمم بچه بود چندبار بیشتر ندیدتشون.یه چیزم بگم من ۹ ساله ازدواج کردم ۱ سالم نامزد بودم تو این ده سال خونه خواهر شوهرامو برادرشوهرامو ندیدم اصلن.حتی برا پاگشا هم دعوتم نکردن.

به خاطر بدی هایی که دوران مجردی و بعد ازدواج در حقش کردن ازشون متنفره.برا همین رفت و امد نداشتیم پسر ...

چ موجودات عجیبی 😐 حداقل ب احترام برادرشون اخه

اوناهم مشتاق ب دیدن برادرزادشون نیستن!؟

نه.از ته دل نه اما به چشم مردم تو رودروایسی میمونن.اونم در حدی که مثلن انگار بچه همسایشونه.نمیگن ما عموتیم یا قربون صدقش نمیرن.یکی از عمه هاش حتی یکبار بچمو صداش نکرده پیشش بغلش کنه یا دستشو بگیره.انگار دشمنشونیم

نه.از ته دل نه اما به چشم مردم تو رودروایسی میمونن.اونم در حدی که مثلن انگار بچه همسایشونه.نمیگن ما ...

ب این ور و اون ور بچت والا مهم شوهرته ک کنارته و دوستتداره 

خیلی نامردی منم بچه الم شیر خودمو میدادم راحت بودم ولی بچه دومم هم سختم بود همم زردی داشت بعدم که رف ...

وای وای وای من توام یا تومنی!!!!

دوماه بعد من بچه خواهرشوهرم بدنیا اومد جلو مادرشوهرش ب من گفت تو ی قطره م شیر نداشتی

اینقد عذاب کشیدم ک شیری ک تازه راه افتاده بود خشک شدهنوزم زبون تلخش تمومی نداره

دخترم تب سرخچه دراورده میگه چون همش براش غذای جدا درست میکنی عادت نداره بدنش ب غذای دیگه فلانی بچشو عادت داده ب همه چی

حالا یکی بیاد بگه بچه ۱۰ ماهه باید همه چی بخوره؟؟؟؟؟

نمیگه فلانی عرضه نداره برا بچش غذا درست کنه

چ موجودات عجیبی 😐 حداقل ب احترام برادرشون اخه

میگم دیگه شاخ درمیارن هرکی میبینه رفتاراشونو.خواهرشوهرم انقدر ازم متنفره دستش بهم برسه دو تیکم میکنه.ولی مثل چی از شوهرم میترسه جرعت نمیکنه.

میگم دیگه شاخ درمیارن هرکی میبینه رفتاراشونو.خواهرشوهرم انقدر ازم متنفره دستش بهم برسه دو تیکم ...

خدا کسایی عییییین خودشونو بذاره تو کاسشون ب حق این شبا 

ب این ور و اون ور بچت والا مهم شوهرته ک کنارته و دوستتداره 

درسته.ولی آدم تو فامیل براش بد میشه من خودم خجالت میکشم با اینجور خونواده طرفم.مادرشوهرای فامیل ما منظورم خاله هام عمه هام همه برا عروس جونشون درمیاد ازبس احترام میزارن.دروغ چرا یکمم حسودیم میشه مادرشوهر به این خوبی دارن.

وای وای وای من توام یا تومنی!!!! دوماه بعد من بچه خواهرشوهرم بدنیا اومد جلو مادرشوهرش ب من گفت تو ی ...

دقیقا عین خواهر شوهر من منم جدا میپختم زر میزد عوض بچه ام رشد خوبی داشت وزنشم خوب بود اروم ساکت بود همیشه هی ام میگفت داداشم میخورونه شیر داری منم میگفتم خوب توام بخور شیر داشته باشه اخه بچه هامون فاصله هاش کم بودن زورش میومد شیر بده فچه کبود میشد ازگرسنگی ولی شیر نمیداد ولی من میشستم تا ۲ ساعت بود بچه زیر سینه ام بود تا سیر بشه به اونم چش داشت هی میگفت سینه ات پره نگاااااه لباست خیس شده واااای چقدر شیر داری خدشبحالت و فلان منو چش زدن سر دومی نه شیر داشتم نه حوصله در ضمن غذای خودشو به بچه از ۶ ماهگی داد بچم مدام کهیر میزد مدام مریضه