2777
2789
عنوان

خواهر شوهر احمقم

| مشاهده متن کامل بحث + 1590 بازدید | 113 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حق داری میدونم خودمم کم نکشیدم.پسرم ۸ سالشه مادر شوهرمو نمیشناسه.چند باریم که دیده حتی مادرشوهرم بچم ...

جهنم درک که بغل ننه بکبت برای من فقط بچه رو اذیت میکنه دختر بزرگمو بزور میگرفت بغلش یا بزور بوسش میکرد اخر هی گفتم مامان دخترم دوست داره از دور بوس بده وسواس داره دختره منم وسواس داره حتی مامانمم بدون اجازه و یا گفتن یهو بغلش نمیکنه شاید چی بشه از دور یه بوس بده خیلی وسواس داره دکترم بردم گفته عادی دل به دلش بدین حل میشه ولی این نفهمه هنوز بر این باوره من یادش دادم 

دوستای قشنگم خدا رو شکر کنید ک لایق اسم زیبای مادر دونستتون و  بچه های سالم بهتون داده. من چی ب ...

از ته ته قلبم از صمیم قلبم برات ارزو میکنم سال دیگه بری شیرخوارگاه نذر کن به قنداق حضرت علی اصغر سال بعد لباسشو بپوشونی براش 

بهتر هرچی بچه از این قوم اجوج وجوج دور باشه بهتره من دوستدارم اینجور رابطه هارو ک نوه نشناسشون 

ولی من ناراحتم بچم همش سوال میکنه.میگه مامان چرا بابام مادر نداره تو مادر داری منو این همه دوس داره برام همه چیز میخره من سکوت میکنم شوهرم از بس ازشون دلخوره میگه پسرم مامان من مرده.در عوض مامان خودم به جای مادرشوهرمم برا پسر و شوهرم خوبی میکنه.

ولی من ناراحتم بچم همش سوال میکنه.میگه مامان چرا بابام مادر نداره تو مادر داری منو این همه دوس داره ...

خدا حفظش کنه در حکمت از اون سمت بستس از یه سمت دیگه بازه دیگه شمام غصه نخورد 

جهنم درک که بغل ننه بکبت برای من فقط بچه رو اذیت میکنه دختر بزرگمو بزور میگرفت بغلش یا بزور بوسش میک ...

سته کنار اومدن با همچین آدمایی.اما من دلم برا پسرم میسوزه خیلی درمورد خانواده شوهرم میپرسه.عموهاشو عمه هاشو هیچکدومو نمیشناسه.شوهرم خیلی ازشون دلش شکسته.

از ته ته قلبم از صمیم قلبم برات ارزو میکنم سال دیگه بری شیرخوارگاه نذر کن به قنداق حضرت علی اصغر سال ...

قربونت برم مهربون . چشم . انشاالله هر حاجتی داری خدا بهترینش رو بهت بده بحق این شب های عزیز 

خدایا شکرت