2777
2789
عنوان

خواهر شوهر احمقم

1590 بازدید | 113 پست

امروز مادرشینا حلیم داشتن گفتن شام بریم بعد ۱۳ بدر تاحالا ما شام نرفتیم اونجا شغل شوهرمم ازاده تا۱۲ شب سرکاره حالا امروز ساعت ۷ اومد یه دوش گرفت نگه داشت بچه هارو منم دوش گرفتم اماده کردیم بچه هارو خودمونم اماده شدیم شد ساعت ۸ نیم دیگه راه اوفتادیم باباش میام داد ما شام خوردیم برای شمام نگه داشتیم 😐کسی که شام دعوت میکنه منتظر نمیمونه که مهمونش بیاد ما زیاد شام ناهار نمیریم اگه بریم ماهی دوبار بعد شام میریم فقط چایی میخوریم اونم چطوری مادر شوهرم یدونه لیوان میریزه یه دونه استکان اوردنی کل سینی پر چایی میشه اصلا پیر نیست بگم پیره دستش میلزره یا مثلا ۵ نفریم ۳ تا چایی میاره از شانسمم من همیشه بدون چایی میمونم منی که عاشق چایی ام هرجا له لهشو میزنم اونجا همیشه بدون چایی ام خلاصه ساعت ۸ نیم اونا شامشونو خورد میدونم ساعت ۸ نیم شام نمیخورن مام تو راه رفتیم مغازه بابام شام خوردیم رفتیم خونشون با شوهرمم بحث کردم که چرا صبر نمیکنن فلان تو خونه ام رفتیم هی گفت بیارم شام بیارم شام من گفتم دیگه دعوت کردین شام خوردین بعد میگی بیارم اخماشون رفت تو هم اورد سفره بندازه شوهرم گفت بابا اس داد مارفتیم رستوران خوردیم اومدیم دیگه بد تر اخماشون رفت تو هم 

من به بچه ام شیر خشک میدم ۲ نیم ماه اس دختر خواهر شوهرم سه سالشه تا سرمو برمیگردوندم میدیم شیشه شیرو برداشته اخرین بارش گفتم فانی جان نکن مال دخترمه بعد خواهر شوهرم بهش بر خورد اومد میگه به بچه اش ارره مامانی دست نزن اشغاله دست نزن تو خودت بهرین شیر مادرو خوردی اون کثیفه دست نزن منم چیزی نگفتم ولی دلم شکست شوهرش گفت که زشته در گوشش برگشت گفت دورغ میگم مگه بخاطر اینکه خودشونو راحت کنن شیر خشک میدن دیگه جوشی شدم و گفتم به تو چه باتو مگه کاری داریم من چیزی نمیگم تو داری چی میگی هی میبافی بهم بعد شوهرمم اومد گفت چی شده داشت تو حیاط حلیم بهم میزد من گفتم بهش خواهرش میگه واااااا مگه من چی گفتم واااااا داداش بخدا من چیزی نگفتم نکبت انتر  حالم ازش بهم میخوره شوهرم میگه مگه تو پول شیر خشک و میدی من شوهرم دوست داشتم زنم نده شیر خشک به تو چه مادرشم نشسته گریه میکنه میگه عروسا نمیزارن داداشا با خواهرشون خوب باش جلو دیگ نذری داره نفرین میکنه منو خیلی دلم شسکت خدا میدونه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه خواهرشوهری🥴 کاش عروسمون تو نینی سایت باشه🤪🤪

من باردارم و بارداری خیلی سختی رو دارم میگذرونم مدام دردهای جدید رو تجربه میکنم و خیلی شرایط روحی و جسمیم سخته. میشه لطفا برام از ته قلبت دعا کنی؟ 🥺

چرا دربرابر رفتن مقاومت میکنی؟ینی هنوز اونجایی؟!

واسه رسیدن ب اهدافم واسم دعا میکنی؟🥺تیکر بارداری نیست😊من همتونو دوس دارم خب؟مهربون باشیم❤🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍💖❤🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍💖❤🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍💖❤🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍💖❤🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍💖❤🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍💖❤🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍💖❤🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍💖
کثافتا خودشون حرص میدن شیر ادم که خشک میشه بعد ضر میزنن

بیخیال ولی خوب کردی ج آب دادی همینکه شوهرت جواب داده کونشون سوخته... کسی ک نذری امام حسین میده حسینی هم رفتار میکنه این چ ادا اطواریه

حال بهم زن ترین موجوده 

محل نذار رفت و امدتم کمتر از کم کن

من باردارم و بارداری خیلی سختی رو دارم میگذرونم مدام دردهای جدید رو تجربه میکنم و خیلی شرایط روحی و جسمیم سخته. میشه لطفا برام از ته قلبت دعا کنی؟ 🥺

چ احمقایی ان!اولا ک ب کسی ربط نداره بچه چ شیری میخوره ثانیا والا شیرخشک از شیر مادر سخت تره راحتیش کجا بود؟!!نصف شب مادر بیچاره از خواب باید بیدار شه تا شیر درست کنه و ب بچه بده خوابش پریده من بچه هام شیر خودمو خوردن نصف شب بیدار میشدن گشنشون بود همونجا بهشون شیر میدادم دوتایی خوابمون میبرد راحت

واسه رسیدن ب اهدافم واسم دعا میکنی؟🥺تیکر بارداری نیست😊من همتونو دوس دارم خب؟مهربون باشیم❤🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍💖❤🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍💖❤🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍💖❤🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍💖❤🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍💖❤🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍💖❤🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍💖❤🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍💖

عزیزم خودت رو تحویل بگیر برات چایی نیوورد،،ب شوهرت بگو عزیزم برام چایی میریزی فقط لیوانی باشه،،اگه شوهرت پایه نیست خودت برو به یه چای خوش رنگ و لیوانی بریز بیار برا خودت،،،در ضمن بهتر بود برای اون قضیه شام شوهرت جواب بده ،این جور مواقع عروس بهتره چیزی نگه

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.