2777
2789
عنوان

مینی‌مالیستی

| مشاهده متن کامل بحث + 557966 بازدید | 13389 پست
سلام خانم ها وقتتون بخیر به نظرتون همزن برقی خوبه بخرم یا همزن دستی کارمو راه میندازه ؟دلم میخواد تی ...

سلام عزیزم برای زدن تخم مرغ کیک همزن دستی جواب نمیده 

اگه خردکن دستی دارید معمولا توش همزن هم داره 

و اگه ندارید به نظرم یه وسیله ای بخرید که چندکاره باشه و همزن هم داشته باشه مثلا گوشت کوب برقی با یه تیر چند نشون میزنید😁

«زندگی مینیمالیستی» یعنی بازگشت به سادگی، به اصلِ آن‌چه واقعاً مهم است. یعنی فهمیدن این‌که شادی در داشتن چیزهای بیشتر نیست، بلکه در داشتن چیزهای درست است. وقتی مینیمال زندگی می‌کنی، ذهنت سبک‌تر می‌شود. دیگر لباس‌هایی که سال‌هاست نپوشیده‌ای ذهنت را شلوغ نمی‌کنند. دیگر اشیای بی‌استفاده در گوشه‌ی خانه یادآور گذشته‌ای نیستند که رهایش نکرده‌ای. تو یاد می‌گیری که آن‌چه ارزش نگه‌داشتن دارد، عشق است، آرامش است، لحظه‌ای با چای گرم و آفتاب روی پنجره 🌾 اگه دوست داری به جمع مینیمالیست ها ملحق بشی بهم بگو تا لینک تاپیک رو بهت بدم 🥰 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مرسی که وقت گذاشتید هایدی جان

عزیزمی ♥️ 

«زندگی مینیمالیستی» یعنی بازگشت به سادگی، به اصلِ آن‌چه واقعاً مهم است. یعنی فهمیدن این‌که شادی در داشتن چیزهای بیشتر نیست، بلکه در داشتن چیزهای درست است. وقتی مینیمال زندگی می‌کنی، ذهنت سبک‌تر می‌شود. دیگر لباس‌هایی که سال‌هاست نپوشیده‌ای ذهنت را شلوغ نمی‌کنند. دیگر اشیای بی‌استفاده در گوشه‌ی خانه یادآور گذشته‌ای نیستند که رهایش نکرده‌ای. تو یاد می‌گیری که آن‌چه ارزش نگه‌داشتن دارد، عشق است، آرامش است، لحظه‌ای با چای گرم و آفتاب روی پنجره 🌾 اگه دوست داری به جمع مینیمالیست ها ملحق بشی بهم بگو تا لینک تاپیک رو بهت بدم 🥰 

امروز برنامه روتین خونه خودمو انجام دادم 

ناهار درست کردم 

رفتم خونه مادرم 

اونجا هم کاراشو انجام دادم 

یه قسمت کمد دیواری رو ریختم بیرون و مرتب کردم 

از رختخوابها، دوتا پتو ملافه هاشو بیرون اوردم و شستم

چیزی خروجی نداشت این قسمت. چون نوه ها و بچه ها گاهی که دیر وقت باشه و فرداشم تعطیل باشه اونجا میخوابن، برای همین رختخواب و پتو و بالش و تشک ها زیاده. یکم صابون خوشبو رنده کردم گذاشتم تو یه کیسه نخی کوچیک و گذاشتم لای رختخوابها. 

یه قسمت کمد دیواری وسایل داداشم بود بهش زنگ زدم چیکارشون کنم، گفت بریز تو یه کارتن و بذار تو حیاط عصری میام میبرم 😇😇😇

دیگه بیشتر از این وقت نداشتم بمونم 

اومدم خونه باز عصری که همسرم میره سر کار منم میرم خونه مامان به بهونه کارای روزمره! مادرم ❣️

دلم میخواد یکم کتاب بخونم ولی خسته م

دوستتون دارم 💕

مادرهمسرم یکم پیاز دادن بهمون که چون خیلی هاشمی ریز بودن ریختمشون توی 1,2,3ودارم سرخشون میکنم. برای مهمونیهای یهویی 

خردکنم خراب شده. این 1,2,3امروز به کارم اومد خداروشکرکردم که خروجیش نزاشتم اخه یمدت زده بود به سرم بزارم بره ولی چون خیلی جنسش خوبه نزاشتم

فعلا تاخرد کن رو میبرم تعمیر ازاین استفاده میکنم

یکمم گردو پوست کندم وریختم توی ابکش وخرده ریزه هاو گردوغبارشوریختم رفت وبقیشوریختم توی یه بانکه برای صبحانه چندروزمون

لطفالایک نکنین. 
سلام به همه خانمای مینیمالهیدوا جون انشالله مامان به زودی سلامتیشونو به دست بیارنگزارشتون خیلی به دل ...

خدا مادرتون رحمت کنه

چه گزارش پر وپیمونی

🌈یه مینیمالیست با چادر گل گلی🌈

امروز چادر نمازم اومد غش کردم براش هی سر می کنم نگاش می کنم چارر انقدر ناز اخه 

فقط از شانس عادت ماهیانه ام 

تا چند روز بعد که بتونم باهاش نماز بخونم

چادر نماز قبلی ام نگه می دارم برای مهمان 

چی می خواستم بگم اهان دخترم دو روزه به ذوق یه اسباب بازی هر وقت نیاز به دستشویی داره میگه ...دیگه گفتم تا ذوق اش داره همسرم رفت خرید کلی بازی کردیم  وبعدش خوابید.

🌈یه مینیمالیست با چادر گل گلی🌈

خدا مادرتون رحمت کنهچه گزارش پر وپیمونی

قربونت برم عزیزم

آرزوهایت راجایی یادداشت کن خدایادش نمیرودولی توممکن است فراموش کنی چیزهایی که امروزداری روزی جزو آرزوهایت بود
امروز چادر نمازم اومد غش کردم براش هی سر می کنم نگاش می کنم چارر انقدر ناز اخه فقط از شانس عادت ماهی ...

مبارکه 😍 از ذوق شما منم شاد شدم اگه امکان داره پیج اون فروشگاه رو بدید اگه کسی خواست خرید کنه😁

سلام چه ایده جالبی

چه عجب بلاخره یه مرد از این روش استقبال کرد😑😶