2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره 

ولی داییم همه چی رو زیر سوال میبره میگفت اینا دارن الان ب ریش مااااااااااا میخندن خاموش کنین تلوزیونوووووووووووووو

به خانه برمیگردی"   برایت قهوه دم میکنم"   قاشقی سیانور در فنجانت میریزم"   روبه رویت مینشینم"  لبخند میزنی ".... میگویم قهوه ات سرد شد بگذار عوضش کنم!  ...  سال هاست میخواهم تورا بکشم اما لبخندهایت را چه کنم؟!    :)

من

شیرازم تسلیت🖤ایرانم تسلیت💔مالک را گفتند، چگونه است که تو هیچ وقت راه را گم نمیکنی؟✨                                                             در پاسخ گفت : چون در فتنه ها چشم به انگشت اشاره ی علی دارم 💙 عزیزان درخواست دوستی ندید⛔⛔⛔⛔

خداکنه خیلی امیدوارم ک راست باشه مامان جانم یه جایی باشه ک خوشحال باشه🥺🥺🥺💔💔💔😔😔😔😔

❌️کلاس مکالمه و گرامر از پایه❌️ قسطی❌️ بعداز رضایت شهریه رو بده 🤓  با روش ابداعی خودم سریع و اسون و کم هزینه  اینم  نطر شاگردای نی نی سایتم https://www.ninisite.com/discussion/topic/3625153/کی-دوست-داره-زبان-فول-بشه-پولشم-بعداز-رضایت?postId=116182736

به نظر من بیشتر چیز هایی که میگن واقعیه

شیرازم تسلیت🖤ایرانم تسلیت💔مالک را گفتند، چگونه است که تو هیچ وقت راه را گم نمیکنی؟✨                                                             در پاسخ گفت : چون در فتنه ها چشم به انگشت اشاره ی علی دارم 💙 عزیزان درخواست دوستی ندید⛔⛔⛔⛔