منو شوهرم رابطمون عین دوتا هم خونه اس چی بشه دو هفته یبار یا نهایت هفته ای یبار اونم واسه اینکه از سرش باز کنه رابطه داشته باشیم تازه اونم جدیدا منم هیچ حسی نسبت بهش ندارم حتی کنار هم نمیخوابیم اون تو حال میخوابه منو پسرم تو اتاق بهونشم اینه ک قسط داریم یا باید پیشرفت کنیم درحالی ک کسی ک یه کاریو بخواد شده شب یه ساعت زودتر بخوابه اون کار و انجام میده ولی این تا لحظه آخر توی اینستاس فقط باهم حرف میزنیم و بجز وقتایی ک یه کاری ازم میخواد میگه بیا یه بوس بده بعد ک بلند میشم میرم میگه فلان کارم بکن یا فلان چیزو بیار بخدا خسته شدم از این وضع منم با هزار امید تو ۱۷ سالگی ازدواج نکردم ک الان تو ۲۰ سالگی تنها باشم بنظر شما چاره چیه؟
تاریخ شروع رژیم۱۴۰۰/۳/۱۶ وزن شروع ۹۶.۴۵۰ وزن این هفته ۹۶.۳۵۰ وزن هدف۷۰ گروه از قرمز
من حلیم رو با دارچین میخورم شما دوست داری با نمک بخور یا با شکر بخور. 😂تصورم از بعضی از نی نی سایتی ها پشمک حاج عبدا... هست تو همه تاپیکا پشماشون میریزه ولی بازم پشم دارن برای تاپیک بعدی 🤣🤣🤣🤣. آهای تویی که پاچه میگیری چخه چخه.
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من حلیم رو با دارچین میخورم شما دوست داری با نمک بخور یا با شکر بخور. 😂تصورم از بعضی از نی نی سایتی ها پشمک حاج عبدا... هست تو همه تاپیکا پشماشون میریزه ولی بازم پشم دارن برای تاپیک بعدی 🤣🤣🤣🤣. آهای تویی که پاچه میگیری چخه چخه.