2777
2789
عنوان

شما میتونین

51 بازدید | 8 پست

از نزدیکترین ادمای زندگیتون هیچ توقعی نداشته باشین یا فقط برا من سخته

هیچوقت از ازرشهایت واسه کسی دست نکش!!!!!!!  ک اگ ی روز اون ادم ازت دست بکشه  تو میمانی و یک عمر بی ارزشی😔

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خیلی وقتع تونستم 

چون اگع انتظار داشتع باشم حتی با وجود اینکع ادمای خیلی خوبین اما ممکنع انتظارم گاهی ب خودم ضربع بزنع برای همین ترجیح دادم از کسی توقع نداشتع باشم

https://harfeto.timefriend.net/16620156179852  
براشون کاری نکن انتظارم نداشته باش

نمیتونم با کوچکترین بی مهری از جانبشون بدجور ب هم میریزم

هیچوقت از ازرشهایت واسه کسی دست نکش!!!!!!!  ک اگ ی روز اون ادم ازت دست بکشه  تو میمانی و یک عمر بی ارزشی😔
خیلی وقتع تونستم  چون اگع انتظار داشتع باشم حتی با وجود اینکع ادمای خیلی خوبین اما ممکنع انتظا ...

چجوری میتونم بی توقع باشم 

چجوری میتونم بی توقع باشم 

تا وقتی خودت نخوای نمیتونی عزیزم 

بابد درک کنی ک همه ادما حق انتخاب دارن میتونن بد باشن 

مجبور نیستن همیشه در حد توقع ما کار کنن 

همونطور ک ما برای خیلی ها در حد توقعشون نیستیم 

https://harfeto.timefriend.net/16620156179852  
نمیتونم با کوچکترین بی مهری از جانبشون بدجور ب هم میریزم

ببین منم مثه تو بودم ولی دیگه از یه جایی برام بی اهمیت شد الان دیگه برام فرق داره هر کس برام هر کار کرد به همون اندازه براش کار کردم

رو خودت کار کن درست میشه چیزی نشد نداره

تا وقتی خودت نخوای نمیتونی عزیزم  بابد درک کنی ک همه ادما حق انتخاب دارن میتونن بد باشن  ...

میخوام اینقد با خودم تکرار میکنم ک ازشون توقعی ندارم حتی همش مینویسم ولی باز....