2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دعا کن منم بتونم برم دانشگاه خیلی مهمه واقعا نتونم برم میرررره تا سال بعد بدبخت میشم 

ان شاالله که وقت باشه هنوز و دانشگاه ثبت نام کنی ... درستو بخونی ...سرکار بری ....خدایا  همه ی جوانها رو به خواسته هاشون برسون ....

امسالم آزمون استخدامی آموزش و پرورش قبول شدم از مهر ان شاالله میرم سرکار

پیام نور درس خوندی؟

معدلت چطور بود؟لیسانسی یا فوق؟

ازمونت کی بود؟

چیا خوندی برای ازمون؟

قبولیش راحت بودـ؟

ممنون جواب همه سوالام رو بدی چون منم پیام نورم😘

اونجایی که من میخواستم ثبت نام کنم مشاورم گفت تا ۵ شهریور وقت هست برا ثبت نام حتما همه جا همینجوره دیگه

آدما همیشه همون کاری رو باهات میکنن ک تو دلت نیومد باهاشون بکنی... " توی استکان هیچکس دریا نریز "🍂

اونجایی که من میخواستم ثبت نام کنم مشاورم گفت تا ۵ شهریور وقت هست برا ثبت نام حتما همه جا همینجوره د ...

جدی میگی؟ من میخام با سوابق تحصیلی برم میتونی بپرسی ببینی وقته یا ن توروخدا

میشه واسه خوشبختیم صلوات بفرستی؟   
جدی میگی؟ من میخام با سوابق تحصیلی برم میتونی بپرسی ببینی وقته یا ن توروخدا

من خودمم میخوام با سوابق تحصیلی برم آره اگه همه جا مثه هم باشه هنوز وقت هست این دانشگاهی که میخوام ثبت نام کنم تا ۵ شهریور وقت هست ۶۰ نفر دیگه رو میتونه پذیرش کنه

آدما همیشه همون کاری رو باهات میکنن ک تو دلت نیومد باهاشون بکنی... " توی استکان هیچکس دریا نریز "🍂

من خودمم میخوام با سوابق تحصیلی برم آره اگه همه جا مثه هم باشه هنوز وقت هست این دانشگاهی که میخوام ث ...

کدوم دانشگاه ؟ ببخشید میپرسم معدلت خوبه ؟منم همینطور میخام ثبت نام کنم بهم کمک میکنی چه دانشگاهی چ رشته ای خوبه؟

میشه واسه خوشبختیم صلوات بفرستی؟