2777
2789
انسانی

منم انسانی بودم،ان شاءالله مهر ترم‌آخرم،همین الان بهت بگم کسی‌نبود بمن بگه بخاطر همین ۹ترمه شدم🤦

وقتی ثبت نام‌میکنی ی لیست انتخاب واحد بهت میدن همه‌روازو اون‌بردار،من دوترم‌میخاستم‌۲۰واحد بردارم س واحدیا رو برنداشتم ک‌درس بشه گند زدم ب همه چی،، ترمای بعد پیش نیاز میخاست‌ک‌من‌نداشتم وباعث شد ی ترم بیشتربخونم،،الان فکرکنم متوجه نشی‌چی‌گفتم ولی حرفم یادت بمونه بعد ک‌رفتی تومحیطش میفهمی منظورمو

تویی والاترین مهمان دنیایم ❤️که دنیا بی تو چیزی چون تـ❤️ـورا کم داشت‌...❤️ارغوانِ مامان ❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم انسانی بودم،ان شاءالله مهر ترم‌آخرم،همین الان بهت بگم کسی‌نبود بمن بگه بخاطر همین ۹ترمه شدم🤦 و ...

اره نفهمیدم خخخخ

ینی میگی همون اول یه برگه میدن یه جورایی پیشنهاده 

از روی اون انتخاب کنم از خودم انتخاب نکنم؟ 

میشه واسه خوشبختیم صلوات بفرستی؟   
اره نفهمیدم خخخخ ینی میگی همون اول یه برگه میدن یه جورایی پیشنهاده  از روی اون انتخاب کنم از ...

آره عزیزم برگه انتخاب واحد بهت میدن ک از ترم اول تا آخرو خودشون برات نوشتن

ان شاءالله میری متوجه میشی🤭😆

تویی والاترین مهمان دنیایم ❤️که دنیا بی تو چیزی چون تـ❤️ـورا کم داشت‌...❤️ارغوانِ مامان ❤️
شهرخودتون پیام نور نداره؟

داره بابا کرمانم من هم خودش هم شهرستانا اطراف همه دارن میگم نکنه قبولم نکنن 

حالا روزانه با سوابق هم هست اما دولتی یه دونه اونم شهرستانه شبانه کرمانم هست حالا نمیدونم کدومو انتخاب کنم

داره بابا کرمانم من هم خودش هم شهرستانا اطراف همه دارن میگم نکنه قبولم نکنن  حالا روزانه با سو ...

خب عزیزم زنگ بزن دانشگاه سوال کن صددرصد قبول میکنن ولی امکان داره ظرفیت رشته ای ک میخای تکمیل بشه باید زود اقدام کنی شنبه بزنگ سوال کن انقدم استرس نداشته باش🥺

خب عزیزم زنگ بزن دانشگاه سوال کن صددرصد قبول میکنن ولی امکان داره ظرفیت رشته ای ک میخای تکمیل بشه با ...

دانشگاه پیام نور باید حتما از تلفن ثابت زنگ بزنی گوشی نمیشه حالا ماهم جابجا شدیم تلفن خونمون وصل نکردیم اصلا نیاز نشده 

بله پیام نور خوندم....معدلم ۱۵/۴۷... لیسانس علوم تربیتی.....آزمونم۱۲ دی ماه ۹۹..منابع زیادی خوندم .. ...

مرسی گلم موفق باشی همیشه

تا سقف چند باشه نمرت پذیرفتع ای؟مثلا اخرین نفر ک قبول میشه رتبش چنده؟