2777
2789

با هزار خواهش تمنا مامانمو راضی کردم بیاد بریم ثبت نام کنیم چون واکسن زده مریض شده 

رفتیم اونجا اون اقاهه ثبت نام کنه به جای این که بزنه نظام اموزشی۶.۳.۳ زده نظام قدیم ۶.۳.۳ اومدم خونه میبینم من ۶ تا دانشگاه تک شهر خودمون میتونم برم دوستم ۲۱ زنگ زدم کافی نت میگه باید فردا دوباره بیای که کارت اعتباری بخری با این اوضاع مامانم باز دوباره پول بدم کارت اعتباری بخرم 

اعصابم خردشده تنهایم نمیتونم برم چون اونجا بیش از حد شلوغ و پر پسره دوستم از ۲۱ انتخابش فقط فردوس خراسان جنوبی بود بقیه خراسان رضوی مشهد نیشابور سبزوار من فقط مشهد و نیشابور و سبزوار اون ۲۱ انتخاب من ۶ تا

خوشا آنان که در گهواره مردند▪️که بویی از غم دنیا نبردند

من ک نفهمیدم چی نوشتی ولی ویرایش اطلاعات فک نکنم به خرید کارت احتیاج داشته باشه

انقدر اعصابم خرده همینطور تایپ کردم🥺

زنگ زدم به مرده گفت باید بیای که ویرایش کنیم کلا و کارت اعتباری جدید بگیری خیلی عصبانی شدم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انقدر اعصابم خرده همینطور تایپ کردم🥺 زنگ زدم به مرده گفت باید بیای که ویرایش کنیم کلا و کارت اعتبا ...

برای انتخاب رشته کنکور ؟؟؟

ویرایش اطلاعات کارت حدید نمیخواد واسه کنکور ،مرد خیلی غلط کرد

از کجا فهمیدی ۶ تا میتونی قبول شی چنتا انتخاب کرده بودی؟

تا ۵۰ تا دانشگاه میشه انتخاب کرد تو خراسان رضوی 

دوستم ۲۱ انتخاب داشت من ۶ تا 

وقتی به برگه دوستم دقت کردم با یکی خودم مقایسه کنم دیدم اون زده نظام اموزشی۶.۳.۳ برا من زده نظام قدیم ۶.۳.۳

برای انتخاب رشته کنکور ؟؟؟ ویرایش اطلاعات کارت حدید نمیخواد واسه کنکور ،مرد خیلی غلط کرد

نه عزیزم فنی حرفه ای بدون ازمون یک دختر دیگه اومد برای کنکور اونم مث من اشتباه کرده بود خواست ویرایش کنه کارت جدیدخرید

چقدر عجیب... پس مرد غلط نکرد😁🤣

سایتو بستن اقاهه گفت قبولت میکنن همینجوری نظام قدیم اون دوستت غیرانتفاعی هم زده برا همون انتخاباش بیشتره