2777
2789

بنظرتون اینکه یه نفر با وجود اینکه میدونه یه تار موی شوهرشو با صدتای یه اقای دیگه عوض نمی کنه  خیلیم دوس داره شوهرشو ولی مرتب پیگیر رفت و امد اون اقاس دوس داره بهش توجه کنه میتونه از وسواس فکری باشه؟چاره ش چیه؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سعی کنه بهش فکر نکنه هر وقت اومد تو ذهنش ذهنش رو منحرف کنه برای خودش سرگرمی درست کنه هر چی بافتنی خیاطی کارهای هنری کم کم درست میشه

در حال ساختن نسخه بهتری از خودم هستم.
قضاوت نمیکنم اما این سخن از حضرت علی هست مراقب افکارت باش گفتارت میشود مراقب   گفتارت باش رفتار ...

میدونی کااااملا بی اراده...خودش کلافه میشه از این کارش

امکان جابجایی هم نداره که نبینتش

ی روانشناس میگه تا وقتی ک این افکار فقط توی سرته اشکالی نداره، سعی نکن بزور باهاش مقابله کنی و البته بهش بها هم نده ، بذار افکار بیاد و بره، وقتی بها ندی و بزور مقابله نکنی بعد مدتی از سرت میره.

روی زندگیت و همسرت و رشدتون و علاقتون تمرکز کن...

لطفا امضامو بخون:لطفا کاربرای زیر ۲۰ سال منو ریپلای نکنید/کاربرای متعصب،بددهن و بی فرهنگ هرگز منو ریپلای نکنید. در پیش باطلان جهان حرف حق مگو / منصور شد هلاک ز حق گفتن این چنین🕊🖤   اگر نه لایکتون کردم نه پاسخی دادم به احتمال خیلی کم ندیدم نوتیفتون رو یا موافق نبودم... و به احتمال خیلی زیاد شایسته جواب دادن ندیدمتون.../  درخواست دوستی نمیپذیرم حتی شما دوست عزیزم🧡 /

ی روانشناس میگه تا وقتی ک این افکار فقط توی سرته اشکالی نداره، سعی نکن بزور باهاش مقابله کنی و البته ...

حس گناه و خجالت ازارم میده.‌شوهرم اقا به تمام معناس از هر لحاظ..حس میکنم لیاقتشو ندارم

میدونی کااااملا بی اراده...خودش کلافه میشه از این کارش امکان جابجایی هم نداره که نبینتش

میدونم چی میگی دست خودش نیس بهش بگو زمانی ک فکر اون طرف میاد تو سرش سریع موقعیت مکانیشو تغییر بده مثلا پاشه بره اشپز خونه سر گرم کنه خودش یا سریع ب ی چیزه دیگ فکر کنه  معایب طرفو جلو چشش بیاره تا کم کم از سرش بیافته سورهای ناس و فلق رو تو زمانی ک ب طرف فکر میکنه زمزمه کنه با معنی درست میشه انشاءالله